NEA

Chevrolet, κάνει… Trax στο Παρίσι!

chevrolet-trax_2014_1600x1200_wallpaper_02

Στο σαλόνι αυτοκινήτου του Παρισιού που ανοίγει τις πύλες του τέλη Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιήσει την πρεμιέρα του το νέο κόμπακτ SUV της Chevrolet με τις πωλήσεις να ξεκινούν αρχές 2013.

  • Με δυναμική σχεδίαση και εμφάνιση το αμάξωμα του Trax δείχνει εντυπωσιακό με μήκος 4.248 mm, πλάτος 1.776 mm και μεταξόνιο 2.555 mm. Αν είστε αριθμολάγνος τότε τα μεταξόνιο μας υπενθυμίζει την συγγένεια με το Opel Mokka μιας και τα δύο μοντέλα μοιράζονται την ίδια πλατφόρμα και μηχανικά μέρη.
  • Ο υποψήφιος αγοραστής θα έχει να επιλέξει ανάμεσα στις βενζινοκίνητες εκδόσεις 1.6 με 117 PS και 1.4 Turbo με 140 PS (200 Nm ροπής) καθώς και στην ντίζελ 1.7 με 130 PS (300 Nm ροπής). Το σύστημα τετρακίνησης θα συνδυάζεται μόνο με τις δύο ισχυρότερες εκδόσεις.
  • Προς το παρόν δεν υπάρχει φωτογραφία που να δείχνει το εσωτερικό αλλά εκτιμάται πως η σχεδίαση θα είναι συνυφασμένη με το μοτίβο των Cruze και Aveo. Οι χώροι αναμένονται ικανοποιητικοί για τα δεδομένα της κατηγορίας των κόμπακτ SUV (από το μικρότερο Nissan Juke έως τα Skoda Yeti, Nissan Qashqai κ.α.) με το πορτμπαγκάζ να προσφέρει 358 lt.
  • Ο εξοπλισμός αναμένεται να είναι πλήρης με διάφορες multimedia διευκολύνσεις, όλες οι εκδόσεις με μηχανικό κιβώτιο θα διαθέτουν στάνταρ σύστημα stop/start, έξι αερόσακους και τα συστήματα ηλεκτροκινής ευστάθειας (Electronic Stability Control ή ESC), υποβοήθησης στην ανηφόρα (Hill Start Assist ή HSA), πρόσφυσης των κινητήριων τροχών (Traction Control ή TC), ελέγχλου κατάβασης (Hill Descent Control ή HDC) κ.α.

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!