NEA

Peugeot 208 GTi, τα πρώτα στοιχεία!

peugeot-208_gti_2013-5

Η ισχυρότερη έκδοση του γαλλικού supermini θα κάνει ντεμπούτο τέλος του μήνα στο σαλόνι του Παρισιού…

  • Συνεχίζοντας τη πολύχρονη παράδοση στα γρήγορα μικρά η Peugeot ετοιμάζεται να λανσάρει από το νέο έτος το 208 GTi. Σχεδιαστικά η ισχυρότερη για την ώρα έκδοση (εκτός και αν δούμε έκδοση RC) του γαλλικού supermini ξεχωρίζει από το τονισμένο αμάξωμα ενώ στο εσωτερικό υπάρχει ανασχεδιασμένος πίνακας οργάνων, αλουμινένια πεντάλ, δερμάτινες επενδύσεις στα σπορ καθίσματα κ.α.
  • Κάτω από το καπό υπάρχει υπερτροφοδοτούμενος άμεσου ψεκασμού κινητήρας 1.6 που αποδίδει 200 PS και 275 Nm με τα 0-100 km/h να επιτυγχάνονται σε 7 sec χάρη στο πυκνά κλιμακούμενο μηχανικό κιβώτιο έξι σχέσεων. Χαρακτηριστική των ρεπρίζ είναι ο χρόνος των 7 sec που δίνει η Peugeot για τα 80-120 km/h.
  • Το απόβαρο διατηρείται στα 1.160 kg (είναι 165 kg ελαφρύτερο από το 207 GTi) προς όφελος της κατανάλωσης και των ρύπων (145 g/km) ενώ τα εμπρός και πίσω μετατρόχια είναι αυξημένα κατά 10 mm και 20 mm αντίστοιχα για καλύτερο κράτημα. Αναβαθμισμένο είναι και το σύστημα πέδησης με αεριζόμενους δίσκος 302 mm εμπρός και 249 mm πίσω ενώ οι τροχοί 17” φορούν ελαστικά διάστασης 204/45.

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!