NEA

Volvo Trucks, διπλοσύμπλεκτο κιβώτιο σε τράκτορα!

volvo-trucks-fh-i-torque-2

Η σκανδιναβική εταιρία εισάγει για πρώτη φορά κιβώτιο με διπλό συμπλέκτη σε όχημα βαρέως τύπου…

  • volvo-trucks-fh-i-torque-3Με το λανσάρισμα του νέου FH -που εκπροσωπεί την Volvo Trucks από το 1993 στην αγορά των βαρέως οχημάτων με περισσότερες από 650.000 πωλήσεις- εισάγεται για πρώτη φορά η μετάδοση I-Torque. H παραγωγή του νέου κιβωτίου θα ξεκινήσει την άνοιξη του 2013 και πρώτο πεδίο εφαρμογής θα αποτελέσει το FH με το νέο πετρελαιοκινητήρα D13 που πληροί το Euro 6 αποδίδει 460 PS/2.800 Nm.

SMS=> Ντίζελ, που πήγαν τα καυσαέρια;

  • volvo-trucks-fh-i-torque-11Ουσιαστικά το ενδιαφέρον στο I-Torque εστιάζεται στο κιβώτιο I-Shift2 με διπλό συμπλέκτη που μπορεί να μεταφέρει έως 2.800 Nm ροπής και παράλληλα να εξασφαλίζει έως 10% μικρότερη κατανάλωση (συ συνδυασμό με το σύστημα I-See). Χάρη στην ύπαρξη δύο συμπλεκτών οι σχέσεις εναλλάσσονται δίχως να διακόπτεται η «ροή ισχύος» με αποτέλεσμα ο κινητήρας να λειτουργεί στην πιο αποδοτική του λειτουργία. Παρακολουθείστε οπωσδήποτε το σχετικό βίντεο (με ήχο) και κατανοήστε τη λειτουργία του κιβωτίου.

SMS=> Αμμωνία, ουρία & ντίζελ…

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!