NEA

Cascada, το νέο κάμπριο της Opel!

opel-cascada-first-image

Γερμανικό κάμπριο με ισπανική ονομασία; Κάπως έτσι έχουν τα πράγματα αφού η ονομασία Cascada βασίζεται στην ισπανική λέξη που σημαίνει καταρράκτης…

Είναι πλέον επίσημο: το όνομα του νέο Opel cabrio είναι Cascada. Προέρχεται από την Ισπανική λέξη που σημαίνει καταρράκτης και λήγει στο γράμμα ‘a’, κοινό χαρακτηριστικό των μοντέλων Opel. Σαν όνομα, μεταφέρει ρυθμό, δυναμισμό, φυσική κομψότητα, υψηλή αισθητική, φρεσκάδα και τη γνήσια απόλαυση της ‘ανοιχτής’ οδήγησης.

Το μυώδες, ανάγλυφο νέο Opel Cascada με τις ισορροπημένες αναλογίες και την επιμήκη σιλουέτα δηλώνει ποιότητα και στυλ. Το ποιοτικό soft top εκφράζει κομψότητα και φινέτσα. Πρόκειται για ένα αυτοκίνητο που απευθύνεται σε πελάτες με εκλεπτυσμένα γούστα και υψηλές προσδοκίες, λάτρεις της πολυτέλειας και εραστές της οδήγησης με ανοιχτή οροφή.

Με ένα λείο, μακρύ αμάξωμα μήκους 4,70 m, το νέο τετραθέσιο ανοιχτό Opel ανήκει στη μεσαία κατηγορία cabrio. Με αυτή την έννοια, το Cascada συνδέεται περισσότερο με τα διακεκριμένα, κλασικά Opel cabrio της δεκαετίας του ’50 και του ’60 όπως οι εκδόσεις “Kapitän” και “Rekord”, παρά με τα συμπαγή cabrio των δύο τελευταίων δεκαετιών.

Πολυάριθμα premium χαρακτηριστικά και τεχνολογίες υπογραμμίζουν τα υψηλά πρότυπα ποιότητας κατασκευής του νέου Opel Cascada. Πατώντας ένα μπουτόν, η κομψή υφασμάτινη οροφή ανοίγει γρήγορα και ομαλά ακόμα και όταν το αυτοκίνητο κινείται με ταχύτητες μέχρι 50 km/h.

Το Cascada είναι το τρίτο όνομα νέου μοντέλου που λανσάρει φέτος η Opel μετά τα Mokka και ADAM: Αυτό αποδεικνύει ότι η μάρκα εξελίσσει την προϊοντική γκάμα της με ταχείς ρυθμούς, κάνοντας την είσοδό της σε τρεις νέες κατηγορίες μέσα σε λίγους μόλις μήνες με ένα μοντέλο SUV-B (Sports Utility Vehicle), ένα μοδάτο μικρό αυτοκίνητο πόλης και ένα κομψό, μεσαίο cabrio.

Οι πωλήσεις του νέου Opel Cascada θα ξεκινήσουν στις αρχές του  2013. Αντίθετα με τις εικασίες που κυκλοφορούν, δεν θα παρουσιαστεί στο “Mondial de l´Automobile” στο Παρίσι μαζί με το Adam καθώς η πρεμιέρα του έχει προγραμματισθεί για αργότερα.

Πηγή: GM-Opel Hellas

Κωνσταντίνος Ζωγλοπίτης

Ο άνθρωπος που σφίγγει τα χαληνάρια κάθε φορά που το καρότο χαλαρώνει. Πνεύμα και ηθική!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!