NEA

H Lancia στο σαλόνι αυτοκινήτου στο Παρίσι

lancia-flavia_2013

Η Lancia θα συμμετέχει στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού με ένα περίπτερο που αποπνέει την γοητεία και την φινέτσα του κόσμου του κινηματογράφου, ενός κόσμου αποτυπωμένου  στα γονίδια της μάρκας. Τα μοντέλα της Lancia θα εκπροσωπήσουν επάξια μια αυτοκινητοβιομηχανία, η ιστορία της οποίας γράφεται για περισσότερο από έναν αιώνα.

Πρωταγωνίστρια στο περίπτερο θα είναι η Lancia Flavia, η οποία  με 4 πραγματικές θέσεις αποτελεί την πεμπτουσία της οδηγικής απόλαυσης ενός ανοιχτού αυτοκινήτου. Εξοπλισμένη με  κινητήρα βενζίνης 2.4 λίτρων συνδυασμένο με 6τάχυτο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, αποδίδει 170 ίππους και μέγιστη ροπή 220Nm. Με μήκος 4,9m, ύψος 1,4m και πλάτος 1,8m, η Lancia Flavia εξασφαλίζει άπλετους εσωτερικούς χώρους και άνεση στους επιβάτες της.

lancia-thema_2012Στο Παρίσι θα φιλοξενηθεί επίσης, η Lancia Thema. Πρόκειται για το πρώτο εγχείρημα που προέκυψε από την συγχώνευση της Lancia και της Chrysler συνδυάζοντας στοιχεία από το DNA και των δύο μαρκών.  Ξεκινώντας την εμπορική της πορεία στο τέλος της προηγούμενης χρονιάς, η Thema διατίθεται σε τρία επίπεδα εξοπλισμού και δύο κινητήρες (3.6 V6 286hp βενζίνης με αυτόματο κιβώτιο οκτώ ταχυτήτων και 3.0 V6 Multijet II 190hp και 239hp με αυτόματο κιβώτιο 5 ταχυτήτων).

To νέο πεντάθυρο Lancia Ypsilon θα είναι παρόν στο Σαλόνι του Παρισιού με τρεις εκδόσεις: Gold, Platinum και Black&Red.  Σήμερα η γκάμα του Ypsilon περιλαμβάνει 4 επίπεδα εξοπλισμού (Silver, Gold, Platinum, Black&Red), 4 κινητήρες ( 1.2 Fire EVO II 69hp, 1,2 Fire EVO II LPG 69hp, 0.9 TwinAir 85hp and 1.3 MultiJet II 95hp turbo diesel), 2 κιβώτια ταχυτήτων (χειροκίνητο και ημιαυτόματο), 17 χρώματα αμαξώματος εκ των οποίων 5 είναι bi-colour, 3 είδη εσωτερικής επένδυσης και 3 τύπους ζαντών αλουμινίου.

lancia-voyager_2012Επεκτείνοντας την γκάμα της, η Lancia θα παρουσιάσει και το Voyager Platinum το οποίο αποτελεί σημείο αναφοράς στην κατηγορία των πολυμορφικών. Το εν λόγω μοντέλο διατίθεται σε τρία επίπεδα εξοπλισμού με δύο κινητήρες (2.8L Euro5 turbo diesel 163hp και 3.6L V6 Pentastar 283hp) και περισσότερα από 40 χαρακτηριστικά ενεργητικής και παθητικής ασφάλειας.

Τέλος στο Παρίσι το παρόν θα δώσει και η Lancia Delta 1.6 Gold Multijet 120hp Euro5 turbodiesel, η οποία συνδυάζεται με ημιαυτόματο κιβώτιο Selectronic προσφέροντας κορυφαίες επιδόσεις και χαμηλές εκπομπές CO2.

Πηγή: :Lancia-Jeep Hellas

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!