ΔΙΑΦΟΡΑΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Hi-Tech EKO Mobility Rally 2012

hi-tech-eko-mobility-rally-logo-2012

Το Ελληνικό Ινστιτούτο Ηλεκτροκίνητων Οχημάτων διοργανώνει και φέτος, για 6η συνεχόμενη χρονιά, τη διεθνή εκδήλωση «Hi-Tech EKO Mobility Rally 2012» στις 6 και 7 Οκτωβρίου.

Εντάσσεται στη σειρά των εκδηλώσεων της Διεθνούς  Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου – FIA για την απονομή του Παγκόσμιου Κυπέλλου 2012, αυτοκινήτων που κινούνται με εναλλακτικές ενέργειες.

Στη διοργάνωση, της οποίας χορηγός είναι η ΕΚΟ, θα συμμετάσχουν αυτοκίνητα ηλεκτρικά, υβριδικά και εναλλακτικών καυσίμων τα οποία και θα βαθμολογούνται με βάση την απόλυτη τήρηση της διαδρομής και του ωραρίου, αλλά και την επιτυχή τέλεση ειδικών δοκιμασιών ακριβείας. Ιδιαίτερα βραβεία προβλέπονται για την οικονομία καυσίμου και τον φιλικό προς το περιβάλλον τρόπο οδήγησης.

Η επίσημη εκκίνηση θα δοθεί στις 15.30 του Σαββάτου 6 Οκτωβρίου από τον σταθμό καυσίμων ΕΚΟ στη Λεωφόρο Κηφισιάς 264, ο δε τερματισμός θα γίνει στις 18.30 της Κυριακής 7 Οκτωβρίου στο ξενοδοχείο «Holiday Inn Athens Airport» επί της Αττικής Οδού.

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!