NEA

Jaguar F-Type, ονειροπαγίδα!

jaguar-f-type_2013-19

Επειδή στα όνειρα δικαίωμα έχουν όλοι εμείς αποφασίσαμε να σας παρουσιάσουμε ακόμη ένα supercar που θα αστράψουν σε μερικές ώρες στο σαλόνι αυτοκινήτου του Παρισιού.

  • Ο λόγος για την Jaguar F-Type η οποία λίγο νωρίτερα έκανε ένα prive ντεμπούτο στο μουσείο Rodin. Πρόκειται για ένα διθέσιο convertible μοντέλο το οποίο προβάλει την προχωρημένη αρχιτεκτονική του σασί που βασίζεται στο αλουμίνιο.
  • Μάλιστα από το ίδιο υλικό είναι κατασκευασμένη και η ανάρτηση με διπλά ψαλίδια εμπρός-πίσω, όπως αρμόζει σε ένα γνήσιο σπορ αυτοκίνητο με την κίνηση να μεταφέρεται στους πίσω τροχούς. Στο λανσάρισμα θα υπάρξουν τρεις εκδόσεις, οι F-Type, F-Type S και F-Type V8 S. Όλες τους εξοπλίζονται με τούρμπο κινητήρα τοποθετημένο στον εμπρός άξονα ενώ συνδυάζονται με σύστημα stop/start.
  • Τις F-Type και F-Type S κινεί ένας  νέος V6 κινητήρας 3,0 lt με ισχύ 340 PS και 380 PS αντίστοιχα. Το ενδιαφέρον συγκεντρώνεται στην κορυφαία έκδοση με τον V8 κινητήρα που αποδίδει 495 PS και 625 Nm ροπής με τα 0-100 km/h να ολοκληρώνονται σε 4,3 sec και την τελική να περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 300 km/h.
  • Η F-Type θεωρείται ο διάδοχος της θρυλικής E-Type και με μήκος 4,47 m τοποθετείται ανάμεσα στις Porsche Boxster και 911. Οι πωλήσεις ξεκινούν την άνοιξη με την F-Type να κοστίζει από 58.500 λίρες στη βρετανική αγορά. Εμείς συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε, εσείς;

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!