NEA

Με Porsche 991 Carrera S στο Nurburgring [vid]

porsche-new-911-carrera-s-nurburgring-timo-kluck

Ταχύτερη και από την 997 Turbo αποδείχτηκε η νέα 991 Carrera S, που αλλού από την διάσημη πίστα του Nürburgring …

  • Που μπορεί να αποδείξει ένα supercar την πραγματική του αξία; Στην περιβόητη πίστα του Nürburgring που αποτελεί την πιο απαιτητική πίστα στον κόσμο για να δοκιμαστεί οποιοδήποτε αυτοκίνητο υψηλών επιδόσεων.
  • Στο βίντεο θα παρακολουθήσετε την ολοκαίνουργια 911 Carrera S με τους 400 PS και την μετάδοση να αναλαμβάνει το ταχύτατο διπλοσύμπλεκτο PDK με τις επτά σχέσεις. Αν και το βίντεο γυρίστηκε τέλη Αυγούστου η Porsche το έδωσε στη δημοσιότητα μόλις πριν από μερικές μέρες.
  • Ο χρόνος 7:37,9 min δεν αποτελεί ρεκόρ για αυτοκίνητο παραγωγής στην γερμανική πίστα· το Dodge Viper ACR έχει γράψει 7:12.13, το Lexus LFA 7:14,89, το Nissan GT-R…  Ωστόσο, αποτελεί ένα από τα καλύτερα βίντεο για να περιηγηθεί κανείς στην πίστα θαυμάζοντας τον οδηγό αγώνων Timo Kluck. Δείτε το οπωσδήποτε με ήχο!

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!