NEA

«Fiat γεννημένο πριν το 2008»; Φρόντισε το οικονομικά!

fiat-after-sales-sept

Ενέργεια συντήρησης οχημάτων Fiat Panda και Fiat Punto από το επίσημο δίκτυο της Fiat Group Automobiles Hellas

Με σεβασμό στις συνεχώς μεταβαλλόμενες ανάγκες και απαιτήσεις των Ελλήνων οδηγών για value for money προϊόντα και υπηρεσίες, η Fiat Group Automobiles Hellas παρουσιάζει την υπηρεσία «Fiat γεννημένο πριν το 2008», στο πλαίσιο της επιτυχημένης σειράς ενεργειών συντήρησης οχημάτων «Οχήματα άνω των πέντε ετών».

Το επίσημο δίκτυο της Fiat Group Automobiles Hellas στηρίζει τους πιστούς φίλους των μοντέλων Fiat Panda και Fiat Punto, παρέχοντας τους 4 βασικές υπηρεσίες συντήρησης και «φροντίδας» σε άκρως προσιτές τιμές και με γνήσια ανταλλακτικάFiat, προσφέροντας, για ακόμα μία φορά, εγγυημένες και αξιόπιστες λύσεις που φέρουν την υπογραφή της ασυναγώνιστης γνησιότητας του ομίλου Fiat.

Σε απόλυτα ελκυστικές τιμές –και χωρίς κρυφές χρεώσεις– και με υπηρεσίες που διακρίνονται για την επαγγελματική υπευθυνότητα και ποιότητά τους, το επίσημο και διαπιστευμένο δίκτυο της εταιρίας προσφέρει, σε κεντρικά σημεία σε όλη την Ελλάδα, τα ακόλουθα:

  • Μικρό Service της μηχανής
  • Συντήρηση & Απολύμανση του Κλιματιστικού
  • Αλλαγή στα τακάκια
  • Service του ιμάντα

Στο πλαίσιο της ενίσχυσης των ελλήνων οδηγών, στην προσπάθειά τους να εξασφαλίσουν οικονομικό και εγγυημένο σέρβις του αυτοκινήτου τους, η Fiat Group Automobiles Hellas στηρίζει και διευκολύνει όλους όσους εμπιστεύονται, επί σειρά ετών, τα οχήματα του ομίλου και το επίσημο δίκτυο της, «ανταμείβοντας» τους με ανταγωνιστικές υπηρεσίες σε αναγκαίες επισκευές.

Φροντίστε τώρα οικονομικά τα οχήματά σας Fiat Panda και Fiat Punto που είναι «γεννημένα πριν το 2008»!

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!