NEA

Seat Mii, διαθέσιμο στην ελληνική αγορά [market]

seat-mii_2013_011

Οι ανταγωνιστικές τιμές λανσαρίσματος, τοποθετούν το νέο Mii στην καρδιά της ιδιαίτερα δημοφιλούς κατηγορίας Α, που αντιπροσωπεύει συνολικά το 17% της ελληνικής αγοράς αυτοκινήτου.

  • Όλες οι εκδόσεις του νέου μικρού της Seat διαθέτουν στον βασικό τους εξοπλισμό, σύστημα ΑΒS & ESP με hill hold control, μετωπικούς και πλευρικούς αερόσακους καθώς και σύστημα air condition. Συγκεκριμένα, το Mii προσφέρεται στην 3-θυρη έκδοση 1.0lt 60hp Reference στην τιμή των 7.579€ (με το όφελος απόσυρσης) ενώ η πλήρως εξοπλισμένη έκδοση Style με τον ίδιο κινητήρα προσφέρεται μόλις στα 8.276€ (με απόσυρση).
  • Η επιπλέον χρέωση για την 5-θυρη έκδοση έχει οριστεί στα 370€ ενώ με 350€ επιπλέον επιβαρύνονται οι εκδόσεις Ecomotive με σύστημα start-stop και ανάκτηση ενέργειας κατά το φρενάρισμα, οι οποίες εκπέμπουν κάτω από 100 gr/km CO2 και δεν επιβαρύνονται έτσι με τέλη κυκλοφορίας (95 & 98 gr/km αντίστοιχα για τον κινητήρα 60 & 75hp).
  • Διαθέσιμη, σε συνδυασμό με τον κινητήρα 75hp,  είναι και η έκδοση με το 5-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο ASG, το οποίο κοστίζει €850. Όλες οι εκδόσεις του νέου SEAT Mii εκπέμπουν λιγότερα από 140 gr/km CO2 και κατά συνέπεια κυκλοφορούν ελεύθερα στον Πράσινο Δακτύλιο.

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!