NEA

Hyundai, νέο i20 από 9.990€ [market]

hyundai-i20_2013-17

Οι τιμές του ριζικά ανανεωμένου κορεατικού supermini με το όφελος της απόσυρσης ξεκινούν από 9.990 € για τις εκδόσεις βενζίνης και από 12.290€ για τις ντίζελ εκδόσεις…

  • Η Hyundai ενισχύει την γκάμα της στο segment B με την διάθεση του νέου i20. Το δημοφιλές supermini έχει ανανεωθεί τόσο εντός όσο και εκτός και έχει ως κύριο στόχο του να προσελκύσει μία νεώτερη ηλικιακά ομάδα πελατών σε όλη την Ευρώπη. Εξωτερικά, το νέο i20 διαθέτει σχεδιαστικά στοιχεία που εκφράζουν την σύγχρονη άποψη της Hyundai παραπέμποντας ως ένα σημείο στο νέο i30. Τα ανασχεδιασμένα φωτιστικά σώματα, η νέα μάσκα, το καπό, ο εμπρός προφυλακτήρας με ενσωματωμένα φώτα ομίχλης και φώτα ημέρας εκσυγχρονίζουν την όψη του κορεατικού supermini. Τα πίσω φωτιστικά έχουν επίσης επανασχεδιαστεί για να διασφαλιστεί η αρμονία του σχεδιασμού ενώ ο συντελεστής οπισθέλκουσας έχει βελτιωθεί στο 0,32 Cd.
  • hyundai-i20-prices-grTo μήκος του αμαξώματος έχει αυξηθεί ελαφρώς και σε συνδυασμό με τα αναβαθμισμένα υλικά η διαφορά από το απερχόμενο μοντέλο είναι τουλάχιστον αισθητή. Στο εσωτερικό υπάρχει αυξημένο επίπεδο άνεσης και ευρυχωρία με το πορτμπαγκάζ να έχει χωρητικότητα 295 lt (με τα καθίσματα σε όρθια θέση). Όπως όλα τα νέα μοντέλα της εταιρείας στην Ευρώπη, το νέο i20 διατίθεται με το πρόγραμμα 5ετούς τριπλής κάλυψης (Five Year Triple Care), το οποίο περιλαμβάνει δωρεάν μεταβιβάσιμη πενταετή εγγύηση χωρίς περιορισμό χιλιομέτρων, πέντε χρόνια οδική βοήθεια και πέντε χρόνια τεχνικών ελέγχων των οχημάτων.
  • Μεταξύ των τεσσάρων διαθέσιμων κινητήρων ανήκει και ο νέος 3-κύλινδρος «U-ΙΙ» Diesel κινητήρας 1,1 lt με 75 PS που συνδυάζεται με το τεχνολογικό πακέτο «Blue Drive» με εκπομπή μόλις 84 g/km CO2. Ο κινητήρας κατασκευάστηκε στο Diesel Centre of Excellence της Hyundai – παράρτημα του Ευρωπαϊκού Κέντρου Έρευνας & Τεχνολογίας της εταιρείας στο Rüsselsheim της Γερμανίας- και επιδεικνύει την πρόοδο της κορεατικής εταιρίας στους κινητήρες Diesel. Ο εν λόγω κινητήρας πλαισιώνεται από έναν αναβαθμισμένο κινητήρα «U-ΙΙ» Diesel 1,4 lt που αποδίδει 90 PS (96g/km CO2). Ο βενζινοκινητήρας 1,2 lt συνδυάζεται με 5-τάχυτο μηχανικό κιβώτιο και ο 1,4 lt με ένα νέο 6-τάχυτο. Και οι δύο κινητήρες diesel συνεργάζονται με 6-τάχυτο μηχανικό κιβώτιο που ως αποτέλεσμα έχει την μείωση της κατανάλωσης καυσίμου και της εκπομπής CO2.
  • Σχεδιασμένο για να είναι ένα από τα ασφαλέστερα αυτοκίνητα στην κατηγορία του, το νέο i20 διακρίθηκε με 5 αστέρια στις πρόσφατες δοκιμές του Euro NCAP. Σε περίπτωση σύγκρουσης, παρέχονται υψηλά επίπεδα προστασίας από την εκτεταμένη χρήση της υψηλής αντοχής χάλυβα στη δομή του αμαξώματος ενώ οι εμπρόσθιοι, πλευρικοί και τύπου κουρτίνας αερόσακοι βελτιστοποιούν την προστασία των επιβατών. Το νέο i20 διατίθεται με στάνταρ ηλεκτρονικό σύστημα ευστάθειας (ESP), συμπεριλαμβανομένου του συστήματος Διαχείρισης Ευστάθειας (VSM), και 4 δισκόφρενα σε όλες τις εκδόσεις του. Εδώ μπορείτε να κατεβάσετε τον αναλυτικό τιμοκατάλογο.

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!