NEA

Mercedes-Benz MobiloVan, νέα εργοστασιακή παροχή κινητικότητας!

mb_mobilo-1

Τα ελαφρά επαγγελματικά οχήματα της Mercedes-Benz αποτελούν σημείο αναφοράς όχι μόνο για την προηγμένη τεχνολογία και τις ανέσεις που διαθέτουν, αλλά και για το υψηλού επιπέδου Service.

Η νέα εργοστασιακή εγγύηση κινητικότητας Mercedes-Benz MobiloVan προσφέρει στους πελάτες, σε περίπτωση βλάβης, γρήγορη επί τόπου βοήθεια και πολλές άλλες χρήσιμες υπηρεσίες, όπως ρυμούλκηση ή αυτοκίνητο αντικατάστασης.

Το Mercedes-Benz MobiloVan, το οποίο αντικαθιστά το Mercedes-Benz MobilityGo, είναι το καινούργιο πακέτο κινητικότητας για τα μοντέλα Citan, Sprinter και Vito με πρώτη ταξινόμηση από την 1η Οκτωβρίου 2012, σε ολόκληρη σχεδόν την Ευρώπη.

Το Mercedes-Benz MobiloVan ισχύει αρχικά για κάθε καινούργιο όχημα για 2 χρόνια. Μετά από αυτό το χρονικό διάστημα ανανεώνεται, με κάθε Service το οποίο πραγματοποιείται σε Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή Mercedes-Benz, έως το επόμενο απαιτούμενο Service, και με μέγιστη ισχύ 30 χρόνια.

Μεταξύ άλλων δυνατοτήτων και υπηρεσιών, το Mercedes-Benz MobiloVan προσφέρει ένα πλήρες πακέτο παροχών σε περίπτωση βλάβης, παροχή κινητικότητας κατά την επίσκεψη στο συνεργείο σε περίπτωση εγγύησης με περισσότερες από δύο ώρες εργασίας καιθώς και απλή και μη γραφειοκρατική αποζημίωση σε τεχνικές βλάβες και προβλήματα εκκίνησης.

Το Mercedes-Benz MobiloVan εξασφαλίζει όχι μόνο τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες για κάθε επαγγελματικό όχημα Mercedes-Benz, αλλά και  την απόλυτη διαφάνεια σε ότι αφορά τα έξοδά του φροντίζοντας έτσι την κινητικότητα των πελατών και συνεπώς την εύρυθμη και ομαλή λειτουργία της επιχείρησής τους.

Μάθετε περισσότερα στο site: http://www.mercedes-benz.gr/vans_mobilovan

Κωνσταντίνος Ζωγλοπίτης

Ο άνθρωπος που σφίγγει τα χαληνάρια κάθε φορά που το καρότο χαλαρώνει. Πνεύμα και ηθική!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!