NEA

Ford, έναρξη παραγωγής του νέου Fiesta!

newfordfiesta_productionstart

Η Ford ξεκίνησε τη μαζική παραγωγή του νέου Ford Fiesta στο εργοστάσιό της στην Κολωνία και η τελευταία έκδοση του μικρού Ευρωπαϊκού best-seller αναμένεται σύντομα στις εκθέσεις.

Η νέα πρόταση Fiesta συνδυάζει δυναμικό στυλ, νέες έξυπνες  τεχνολογίες και μία επαναστατική γκάμα κινητήρων.  «Το νέο Fiesta προσφέρει επτά εκδόσεις κινητήρων – diesel και βενζίνης – με οικονομική κατανάλωση και εκπομπές κάτω από 100 γραμ. CO2 / χλμ» δήλωσε ο Roelant de Waard, vice president, Marketing, Sales & Service, Ford Ευρώπης.

Η Ford έχει πουλήσει περισσότερα από 15 εκατομμύρια Fiesta σε όλο τον κόσμο από τότε που το πρώτο όχημα μπήκε στην παραγωγή το 1976. Περισσότερα από 235.000 πουλήθηκαν στην Ευρώπη τους πρώτους εννέα μήνες του 2012, που σημαίνει ότι ήταν το ‘μικρό’ με τις καλύτερες πωλήσεις στην περιοχή»*.

Παράλληλα με τη νέα, τολμηρή σχεδιαστική γραμμή και το βελτιστοποιημένο εσωτερικό ως προς την εργονομία και άνεση, το νέο Fiesta φέρνει για πρώτη φορά το Ford MyKey στην Ευρώπη – μία αποκλειστική τεχνολογία της Ford που επιτρέπει στους γονείς να ενθαρρύνουν την ασφαλέστερη οδήγηση και να περιορίζουν την έκθεση των εφήβων παιδιών τους στους κινδύνους του τιμονιού.

Το νέο Fiesta διαθέτει επίσης σύστημα συνδεσιμότητας SYNC με φωνητική ενεργοποίηση, Active City Stop που βοηθά τους οδηγούς να αποφεύγουν τις συγκρούσεις με χαμηλή ταχύτητα και SYNC Emergency Assistance που συνδέει απευθείας τους επιβάτες του αυτοκινήτου με τοπικές υπηρεσίες επείγουσας ανάγκης μετά από ένα ατύχημα.

Το νέο Fiesta το οποίο αναμένεται σύντομα στα καταστήματα των Εμπόρων προσφέρεται με τον 1.0l EcoBoost – ‘Διεθνή Κινητήρα της Χρονιάς’ για το 2012. Η έκδοση ECOnetic Technology με κινητήρα 1.6 Duratorq TDCi πετυχαίνει 87 γραμ. CO2 /χλμ. **.

* Τα αποτελέσματα της JATO Dynamics βασίζονται σε πληροφορίες που παρέχει η JATO Consult, η αποκλειστική υπηρεσία συμβούλων της εταιρίας.  Οι τιμές προέκυψαν από 30 Ευρωπαϊκές χώρες. Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επισκεφθείτε το www.jato.com
** Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμου και εκπομπών CO2 έχουν μετρηθεί σύμφωνα με τις τεχνικές απαιτήσεις και προδιαγραφές της Ευρωπαϊκής Οδηγίας (EC) 715/200, μετά την τελευταία τροποποίηση. Τα αποτελέσματα ενδέχεται να διαφέρουν από αντίστοιχες τιμές σε άλλες περιοχές του κόσμου λόγω των διαφορετικών κύκλων οδήγησης και κανόνων που ισχύουν στις αγορές αυτές.

Κωνσταντίνος Ζωγλοπίτης

Ο άνθρωπος που σφίγγει τα χαληνάρια κάθε φορά που το καρότο χαλαρώνει. Πνεύμα και ηθική!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!