NEA

H πρώτη επίσημη εμφάνιση του νέου Citan στην Ελλάδα!

citan_cars

Την πρώτη του επίσημη εμφάνιση έκανε το νέο Mercedes-Benz Citan, στις 26 Νοεμβρίου 2012 σε μία…ανατρεπτική εκδήλωση στις εγκαταστάσεις της Mercedes-Benz Ελλάς. Μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού, το νέο mini van των ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων της Mercedes-Benz κατέπληξε τους παρευρισκομένους.

Με ένα θερμό καλωσόρισμα υποδέχτηκε τους προσκεκλημένους ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Mercedes-Benz Ελλάς, κος Ιωάννης Καλλίγερος: «Είμαι πολύ χαρούμενος διότι η Daimler AG συνεχίζει και κάτω από αντίξοες συνθήκες δημιουργεί και λανσάρει προϊόντα υψηλής ποιότητας και τεχνολογίας. Τα επόμενα χρόνια θα έχουμε τη χαρά να υποδεχτούμε περίπου 30 μοντέλα εκ των οποίων τα 15 είναι εντελώς καινούργια και δεν αντικαθιστούν κάποιο από τα υπάρχοντα. Σήμερα, με υπερηφάνεια σας παρουσιάζουμε το νέο Citan, ένα αυτοκίνητο με το οποίο ολοκληρώνεται η γκάμα των επαγγελματικών οχημάτων Mercedes-Benz από 800 κιλά έως 250 τόνους ωφέλιμο φορτίο».

Στη συνέχεια η κα Ισαβέλλα Κατσικίνη, Διευθύντρια Ελαφρών Επαγγελματικών Οχημάτων, παρουσίασε στο κοινό το νέο Citan μιλώντας για τον πλούσιο βασικό εξοπλισμό του, την προηγμένη τεχνολογία του αλλά και τα πολλαπλά πλεονεκτήματά του, όπως η άνεση που προσφέρει στον οδηγό, η δυναμική οδική συμπεριφορά, η χαμηλή κατανάλωση καυσίμου, οι χαμηλές εκπομπές ρύπων αλλά και η ιδιαίτερα ανταγωνιστική τιμή του. Έμφαση έδωσε επίσης στην υποστήριξη του πελάτη μετά την πώληση, καθώς ο επαγγελματίας αποκτά μακροχρόνια σιγουριά έχοντας εξασφαλίσει την κινητικότητά του για 30 χρόνια με την νέα εργοστασιακή εγγύηση MobiloVan και τη δυνατότητα για αγορά συμβολαίου συντήρησης με μόλις € 0,50 χωρίς ΦΠΑ την ημέρα.

Την παράσταση βέβαια έκλεψε το «αστέρι» της βαρδιάς, το νέο Citan, το οποίο εμφανίστηκε υπό τους ήχους των κρουστών του συγκροτήματος των BATALA, ενώ αθλητές του parkour υποκλίθηκαν μπροστά του. Με το νέο Citan, η Mercedes-Benz Vans προσφέρει πλέον μία ολοκληρωμένη γκάμα ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων. Με τρία μήκη αμαξώματος και δύο εκδόσεις, επαγγελματική και επιβατική, ικανοποιεί όλες τις απαιτήσεις του σύγχρονου επαγγελματία.

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!