NEA

Porsche, πρώτη γεύση από νέα 911 GT3 Cup!

porsche-911-gt3-cup-2013-7

H 911 GT3 είναι ένα από τα δημοφιλέστερα και πιο πετυχημένα αγωνιστικά σε όλο τον κόσμο καθώς από το 1998 έχουν κατασκευαστεί 2.395 κομμάτια…

  • Το νέο μοντέλο που παρουσιάστηκε πρόσφατα καλείται να συνεχίσει την πετυχημένη σειρά GT3 που βασίζεται στην έβδομη γενιά της 911 που κυκλοφορεί στους δρόμους περισσότερο από ένα χρόνο. Επί της ουσίας, η ολοκαίνουργια 911 GT3 Cup εξοπλίζεται με επίπεδης διάταξης εξακύλινδρο κινητήρα με χωρητικότητα 3,8 lt.
  • Το μοτέρ αποδίδει 460 PS και είναι κατά 10 PS ισχυρότερο από το προηγούμενο της 997 GT3 RS με την μέγιστη ισχύ να αποδίδεται 1.000 rpm χαμηλότερα (στις 7.500). Η κίνηση περνά στους πίσω τροχούς μέσω ημιαυτόματου κιβωτίου έξι σχέσεων και για πρώτη φορά σε έκδοση Porsche Cup υπάρχουν διακόπτες στο τιμόνι.
  • Υπάρχουν διάφορες βελτιώσεις στην μετάδοση όπως και στο σύστημα πέδησης με διάτρητους δίσκους 380 mm και αλουμινένιες 6-πίστονες δαγκάνες να επιβραδύνουν τους εμπρός τροχούς και 4-πίστονες τους πίσω.
  • Όπως και η προηγούμενη, έτσι και η νέα Porsche 911 GT3 κατασκευάζεται στην γραμμή παραγωγής της κανονικής -αυτής με άδεια κυκλοφορίας στον δρόμο- 911 στο εργοστάσιο Τσουφενχάουζεν κοντά στην Στουτγάρδη. Για όποιον ενδιαφέρεται να… αγωνιστεί με τη νέα 911 GT3 η βασική προ φόρων τιμή είναι στα 181.200€. A, επίσης «βγαίνει» μόνο σε λευκό!

Κωνσταντίνος Ζωγλοπίτης

Ο άνθρωπος που σφίγγει τα χαληνάρια κάθε φορά που το καρότο χαλαρώνει. Πνεύμα και ηθική!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!