NEA

Mercedes-Benz, ανανέωση για την E-Class!

mercedes-benz-e-class_2013-6

Ένα από τα πιο εντυπωσιακά μοντέλα στην πολυτελή μεσαία κατηγορία θα συνεχίσει την πορεία του -από το νέο έτος- με φρεσκαρισμένη εμφάνιση…

  • Η ώρα της ανανέωσης έφτασε για την E-Class η οποία δέχεται διακριτικές αλλά ουσιαστικές αλλαγές προκειμένου να συνεχίσει την εμπορική της επιτυχία με νέα προοπτική. Οι μεγαλύτερες επεμβάσεις έχουν να κάνουν με το εμπρός μέρος και τα νέα φωτιστικά σώματα τα οποία πλέον συγχωνεύονται σε ένα ενιαίο σύνολο και ξεχωρίζουν από τα κυματοειδής μορφής LED.
  • H σχεδιαστική ανανέωση αφορά και στην estate έκδοση ενώ όλες οι εκδόσεις κινητήρων εξοπλίζονται στάνταρ με σύστημα ECO (start/stop). Επίσης όλα τα μηχανικά σύνολα είναι υπερτροφοδοτούμενα άμεσου ψεκασμού ενώ αξιοσημείωτο είναι πως τα βενζινοκίνητα τετρακύλινδρα πληρούν ήδη τις προδιαγραφές Euro 6 που θα τεθούν σε ισχύ από το 2015.
  • Η γκάμα των κινητήρων περιλαμβάνει τις βενζινοκίνητες (BlueDIRECT) εκδόσεις Ε200 (με δίλιτρο τούρμπο 186 PS) και Ε250 (με 204 PS) ενώ από πλευράς ντίζελ (BlueTEC με καταλύτες ουρίας) υπάρχουν οι εκδόσεις Ε200 CDI (με κινητήρα 2.1 και 136 PS), E220 CDI (με 170 PS) και  Ε250 CDI ( με 204 PS). Ειδικό ενδιαφέρον έχουν οι μεγαλύτερες σε ισχύ εκδόσεις όπως και η υβριδική E300 BlueTEC Hybrid.

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!