NEA

Lamborghini, πόσο… χαμηλή είναι η Sesto Elemento;

sesto-elemento-london

Μία από τις ακριβότερες Lamborghini όλων των εποχών συνεχίζει την παγκόσμια περιοδεία της και τις χριστουγεννιάτικες μέρες βρίσκεται στο Λονδίνο…

  • Αρκεί να δείτε το σχετικό βίντεο για να αντιληφθείτε πως αυτή η Lamborghini αποκλείεται να κυκλοφορήσει σε δημόσιο δρόμο. Μέχρι και το εμπρός σπόιλερ της άφησε το… σημάδι του στο πεζοδρόμιο! Η απόσταση του αμαξώματος από το έδαφος είναι τόσο μικρή δυσκολεύοντας ακόμη και την τοποθέτησή της από την νταλίκα προς τον εκθεσιακό χώρο. Ούτως ή άλλως, η Sesto Elemento που έκανε παγκόσμια πρεμιέρα τον Σεπτέμβριο του 2010 στο σαλόνι του Παρισιού έχει άδεια κυκλοφορίας μόνο για την πίστα.
  • Η παραγωγή της θα περιοριστεί μόλις στα 20 κομμάτια με το καθένα να κοστίζει 1,6 εκ. ευρώ ενώ θα πρέπει να ξέρετε πως όλες οι Sesto Elemento έχουν ήδη πωληθεί. Εξοπλίζεται με V10 κινητήρα 5,2 lt απόδοσης 570 PS και 540 Nm με την κίνηση να μεταφέρεται στους τέσσερις τροχούς. Το αξιοσημείωτο στην Sesto Elemento είναι το απόβαρο που περιορίζεται στα 999 kg (είναι η ελαφρύτερη Lamborghini που έχει κατασκευαστεί ποτέ χάρη στην εκτενή χρήση ανθρακονήματος) ευνοώντας τα «0-100» που πετυχαίνονται σε μόλις 2,5 sec και τη τελική που φτάνει τα 350 km/h!

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!