NEA

Audi, 560 ίπποι για το RS7!

audi-rs7-sportback-2013-5

Το RS7 κάνει το ντεμπούτο το στο Detroit και εμείς προσπαθούμε να φανταστούμε πόσο γρήγορο είναι…

  • Λένε πως όταν μιλούν οι αριθμοί τελειώνει η φαντασία. Στην περίπτωση του RS7 ισχύει μάλλον το αντίθετο: 0-100 km/h σε μόλις 3,9 sec, τελική ταχύτητα 305 km/h στην έκδοση με το προαιρετικό πακέτο. Για να επιτευχθούν οι παραπάνω επιδόσεις δεν χρειάζεται τίποτα άλλο πέρα από τον γνωστό διπλοτούρμπινο V8 των 4,0 lt που αποδίδει 560 PS και 700 Nm ροπής στις 1.750-5.500 rpm. Η ισχύ περνά στους τέσσερις τροχούς μέσω αυτόματου κιβωτίου με 8 σχέσεις.
  • Η αερανάρτηση που μειώνει την απόσταση του αμαξώματος από το έδαφος έως και 20 mm είναι στάνταρ ενώ αυτή με τις τρεις ρυθμίσεις απόσβεσης και τα μαγνητορεολογικά αμορτισέρ (DRC ή Dynamic Ride Control) είναι προαιρετική. Για την επιβράδυνση φροντίζουν τέσσερα αεριζόμενα δισκόφρενα με διάμετρο 390 mm ενώ τα προαιρετικά κεραμικά έχουν διάμετρο 420 mm.
  • To Audi RS7 θα αποτελέσει τον αντίπαλο της BMW M6 GranCoupe και θα κυκλοφορήσει στους ευρωπαϊκούς δρόμους μέσα του έτους. Όσο για την τιμή πώλησης υπολογίστε τουλάχιστον 100.000€.

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!