NEA

Jeep, ανανέωση εντός έδρας!

jeep-grand_cherokee_2014-5

Στο Detroit η αμερικανική εταιρία παρουσιάζει τα ανανεωμένα Grand Cherokee και Compass…

  • Που να ήξεραν εταιρίες όπως η Jeep τι ισχύει στη χώρα μας με την κυβέρνηση να ανακοινώνει την ετήσια εισφορά για το 2013 (θα πληρωθεί το 2014 με βάση το τεκμήριο) από 5 έως 10% για αυτοκίνητα (ηλικίας κάτω των 10 ετών) με κινητήρα χωρητικότητας άνω των 1.929 cc. Ακόμη και έτσι όμως, το γεγονός αυτό δεν μπορεί να βάλει φρένο στην ενημέρωση μακριά από τον θέατρο του φοροεισπρακτικού παραλόγου.
  • Τόσο μακριά όσο στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού όπου η Jeep παρουσιάζει τα ανανεωμένα Cherokee και Compass. Οι αλλαγές δεν ξεφεύγουν από ένα πετυχημένο facelift με επανασχεδιασμένους προφυλακτήρες και φωτιστικά σώματα καθώς και νέες απολήξεις. Αναβαθμισμένη είναι και η εικόνα στο εσωτερικό με νέο τιμόνι, πίνακα οργάνων και κεντρική κονσόλα. Στα λιγοστά στοιχεία ανακοινώθηκε η ντίζελ V6 τρίλιτρη έκδοση που αποδίδει 240 PS και 570 Nm ενώ συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων.
  • Και αν νομίζετε πως το νέο Cherokee με τον V6 κινητήρα είναι απαγορευτικό για την χώρα μας τότε τι έχετε να πείτε για την SRT έκδοση με V8 χωρητικότητας 6,4 lt με 470 PS και 630 Nm ροπής; Το ίδιο κύμα… ανανέωσης χτύπησε και το Compass που θα συνεχίζει φρεσκαρισμένο την εμπορική του πορεία στην αγορά… προφανώς και δεν αναφερόμαστε στη δική μας μετά τη φορολογική καμπάνα πολυτελείας!

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!