NEA

Toyota Furia Concept, γεύση από νέα Corolla!

toyota-furia-concept-62

Στο μακρινό Detroit η ιαπωνική εταιρία παρουσιάζει ένα concept που τα λέει όλα για το τι θα δούμε τα επόμενα χρόνια…

  • Ενώ το νέο Auris κάνει τα πρώτα του βήματα στην ελληνική αγορά η Toyota παρουσιάζει στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού ένα concept car που μας προϊδεάζει για την όψη της νέας Corolla και γενικότερα την σχεδιαστή οδό που ίσως να ακολουθήσουν οι Ιάπωνες σε μελλοντικά μοντέλα.
  • Ας ελπίσουμε πως το μοντέλο παραγωγής που θα δούμε σε περίπου ένα χρόνο θα διαθέτει αρκετά από τα τολμηρά σχεδιαστικά στοιχεία του πρωτότυπο Furia που φτάνει σε μήκος τα 4,62 m. To μεταξόνιο των 2,7 m υποδεικνύει μεγάλους χώρους ενώ την δυναμική εμφάνιση τονίζουν τα φωτιστικά τεχνολογίας LED.
  • Για το τι κρύβεται κάτω από το καπό δεν γίνεται λόγος αλλά μπορεί να υποθέσει κανείς πως η νέα Corolla -που θα δούμε στους δρόμους τέλη του έτους με αρχές του νέου- θα μοιράζεται τους ίδιους κινητήρες με το Auris και ίσως να δούμε και υβριδική έκδοση. Περισσότερα με τον καιρό…

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!