NEA

Volkswagen, έκδοση Cross για το up!

Volkswagen cross up!

Μπορεί να είναι ένα αυτοκίνητο πόλης αλλά αυτό δεν του στερεί το δικαίωμα να διαθέτει στην γκάμα του έκδοση έκδοση με εκτός δρόμου αέρα…

Για όσους αναζητούν ένα μικρό και οικονομικό αυτοκίνητο αλλά που να διαφέρει στον δρόμο η VW δίνει την απάντηση μέσω του Cross up! το οποίο θα είναι διαθέσιμο προς τα τέλη του καλοκαιριού. Υπενθυμίζεται πως με την προσθήκη αυτή της έκδοσης που θα κάνει ντεμπούτο στη Γενεύη η γερμανική εταιρία ολοκληρώνει τη σειρά γκάμα των cross μοντέλων της (υπάρχουν ήδη τα αντίστοιχα Polo, Golf και Touran).

Τα στοιχεία που διαφοροποιούν το Cross up! και γενικότερα τις εκδόσεις με αντίστοιχο χαρακτήρα εντοπίζονται στα σκουρόχρωμα πλαϊνά προστατευτικά, τους επανασχεδιασμένους προφυλακτήρες με τα στρόγγυλα προβολάκια, τις ράγες της οροφής, τις νέας σχεδίασης 16άρες ζάντες, την ελαφρώς αυξημένη απόσταση του αμαξώματος από το έδαφος κ.α.

Εις τα ενδότερα τα καθίσματα έχει ειδική επένδυση, ο φόντος του πίνακα οργάνων είναι λίγο πιο σπορ και διάφορες άλλες αλλαγές με ανάλογο ύφος. To cross up! θα εξοπλίζεται με το τρικύλινδρο μοτέρ 1,0 lt αλλά θα πωλείται μόνο στην ισχυρότερη έκδοση με τους 75 PS και σε πεντάθυρο αμάξωμα ενώ οι τιμές πώλησης στην γερμανική αγορά διαμορφώνονται από 13.925 €.

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!