NEA

Citroën, C1 eco με 5 χρόνια εγγύηση!

CL 11.154.013_LΈχοντας ξεχωρίσει χάρη στον οικονομικό του χαρακτήρα (χαμηλή κατανάλωση και μηδενικά τέλη κυκλοφορίας), αλλά και την φιλικότητα του προς το περιβάλλον (μόλις 99 γρμ./χλμ. CO2), το Citroën C1 eco προσφέρεται πλέον με 5ετή εργοστασιακή εγγύηση..

Πρακτικό, οικονομικό και διαθέσιμο τόσο σε 3θυρες, όσο και 5θυρες, το Citroën C1 eco, κάτω από το δυναμικό αμάξωμα του, κρύβει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που κάνουν ένα σύγχρονο αυτοκίνητο τον ιδανικό σύμμαχο στις αστικές μετακινήσεις.

Βασισμένο στο μοντέρνο 3κυλινδρο κινητήριο σύνολο των 998κ.εκ., το C1 eco ξεχωρίζει για το εξαιρετικά χαμηλό κόστος χρήσης (χαμηλή κατανάλωση, μηδενικά τέλη κυκλοφορίας), όσο και συντήρησης. Πλέον το C1 eco πλέον συνοδεύεται και από 5 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση ενώ η 3ετης επέκταση της εγγύησης παρέχει ακριβώς τις ίδιες καλύψεις όπως και η 2ετης εργοστασιακή εγγύηση.

Η τιμή του Citroën C1 eco ξεκινά από τις 7.820 ευρώ με απόσυρση, ενώ στο βασικό εξοπλισμό περιλαμβάνει, εκτός των άλλων, κλιματισμό, ABS με EBD, CSC και Brake Assist.

Κωνσταντίνος Ζωγλοπίτης

Ο άνθρωπος που σφίγγει τα χαληνάρια κάθε φορά που το καρότο χαλαρώνει. Πνεύμα και ηθική!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!