NEA

«Οικονομική Μετακίνηση» για όλους!

OIKOMIKHMETAKINHSH

Αναπόσπαστο τμήμα της εκδήλωσης «Οικονομική Μετακίνηση» (19-21 Απριλίου 2013) που θα πραγματοποιηθεί στο περιβάλλοντα χώρου της «Τεχνόπολις» θα αποτελέσει η παράλληλη έκθεση «Ηλεκτροκίνηση»…

Η Demand Customize Marketing ΜΕΠΕ, διοργανώνει την έκθεση «Οικονομική Μετακίνηση», με διευκρινιστικό υπότιτλο «Οχήματα με κατανάλωση έως 5 λτ/100 χλμ.», το διάστημα 19-21 Απριλίου 2013 στον χώρο της «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων (Πειραιώς 100, Γκάζι).

Οι εκθέσεις «Οικονομική Μετακίνηση» και «Ηλεκτροκίνηση» είναι οι βασικότερες από μια σειρά εκδηλώσεων υπό τον γενικό τίτλο «Ιδέες και λύσεις για την καθημερινότητα στην πόλη», κατά τη διάρκεια των οποίων –με την αμέριστη συνεργασία της «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων- η διοργανώτρια εταιρεία στοχεύει να προτείνει ρεαλιστικές διεξόδους σε ζωτικά προβλήματα του σύγχρονου πολίτη. Με την παρουσίαση ενός ολοκληρωμένου πανοράματος προϊόντων, ιδεών και λύσεων πρόκειται να αποτελέσει μια αποτελεσματική πλατφόρμα ενημέρωσης, εμπορικών επαφών και συναλλαγών, απόλυτα προσαρμοσμένων στο πνεύμα και της ανάγκες της εποχής.

Η Demand ΜΕΠΕ, δραστηριοποιείται από το 2000 στο χώρο της διοργάνωσης εκδηλώσεων, ενώ τα τελευταία χρόνια διοργανώνει αρκετά events στον χώρο της «Τεχνόπολις». Μεταξύ αυτών, ξεχωρίζει το Design Lab, το μεγαλύτερο και πλέον επιτυχημένο Design Festival στην Ελλάδα, αλλά και το Scooter Festival, η διοργάνωση του οποίου τον περασμένο Οκτώβριο, απέδειξε ότι υπάρχει μια (εκτεταμένη) ομάδα καταναλωτών που ψάχνεται, αναζητώντας νέους, προσαρμοσμένους στα δεδομένα της εποχής, τρόπους ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ. Περισσότερα: http://oikonomikimetakinisi.blogspot.gr/

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!