NEA

MINI BackFlip, η τρέλα πάει στα βουνά!

MINI-BACKFLIP-4

Δείτε πως ένα τροποποιημένο Countryman John Cooper Works κατάφερε να κάνει περιστροφή 360 μοιρών κάπου στην νοτιανατολική Γαλλία…

MINI-BACKFLIP-1Τι χρειάστηκε για να γίνει αυτό το ρεκόρ; Μια ράμπα, ένα κατάλληλα τροποποιημένο Countryman John Cooper Works και φυσικά τον κατάλληλο άνθρωπο. Αυτός ήταν ο Guerlain Chicherit ο οποίος κατάφερε να συνδυάσει την ικανότητα του ως freestyle σκιέρ και ως οδηγός αγώνων για να πραγματοποιήσει το loop που βλέπετε στο βίντεο στην πίστα σκι του Tignes στη Γαλλία.

MINI-BACKFLIP-2Ο Chicherit δεν είναι κάποιος τυχαίος μιας και έχει αναδειχθεί τέσσερις φορές παγκόσμιoς πρωταθλητής στο freestyle σκι, έχει κερδίσει δύο φορές το πρωτάθλημα ράλι της Γαλλίας, ενώ ήταν μέλος στην ομάδα που συμμετείχε πέρυσι για πρώτη φορά στο ράλι Ντακάρ με το ΜΙΝΙ All4 racing. Κάπως έτσι δικαιολογείται η τόλμη του να απογειωθεί από την σταθερή ράμπα και να προσγειωθεί σε μία άλλη από χιόνι. Φυσικά, δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε πόσες φορές δοκίμασε προτού το καταφέρει…

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!