NEA

Audi, e-tron και για το Α3!

Audi-A3_e-tron_Concept_2013_1000 (5)

Μέχρι να δούμε ποια -από όλες τις διατάξεις που έχει παρουσιάσει το VW Group- θα μπει στην παραγωγή στην ελβετική έκθεση θα κάνει πρεμιέρα ένα ακόμη concept…

Hybrid-text FrtΑναζητώντας την βέλτιστη λύση μέσα από διάφορα concept, η Audi θα παρουσιάσει στη Γενεύη το plug-in υβριδικό A3 e-tron με κατανάλωση αμόλυβδης μόλις 1,5 lt/100 km και εκπομπή CO2 μόλις 35 g/km! Όλα αυτά δίχως καμία παραχώρηση στον τομέα των επιδόσεων με τα 0-100 km/h να επιτυγχάνονται σε 7,6 sec και την τελική ταχύτητα να αγγίζει τα 222 km/h.

Volkswagen, το XL1 βάση για το μέλλον!

Το σύστημα πρόωσης του A3 e-tron συνδυάζει ένα τροποποιημένο 1.4 TFSI που αποδίδει 150 PS και έναν ηλεκτροκινητήρα ισχύος 75 kW. H συνδυασμένη απόδοση φτάνει τους 204 PS και τα 350 Nm. Την ΜΕΚ με το σερβοκινητήρα συζεύει ένας συμπλέκτης (το κιβώτιο e-S tronic έχει έξι σχέσεις) που επιτρέπει την κίνηση του αυτοκινήτου και μόνο με ηλεκτρική ενέργεια για απόσταση 50 km με ταχύτητα έως 130 km/h.

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!