ΑΓΩΝΕΣ

Formula 1, στην ΕΡΤ για δύο χρόνια!

f1 cameraman

Σε αναμονή και της επίσημης ανακοίνωσης η κρατική τηλεόραση μετά από πολλά χρόνια θα καλύπτει το πρωτάθλημα της F1 για το 2013 και 2014…

Μετά από πολλά χρόνια το πρωτάθλημα της F1 επιστρέφει στην κρατική τηλεόραση καλύπτοντας live τον αγώνα της Κυριακής. Όπως και πέρυσι έτσι και φέτος ο OTE TV θα προβάλλει ζωντανά τον αγώνα αλλά και τις ελεύθερες και κατατακτήριες δοκιμές κάθε Grand Prix σε και ανάλυση HD. Μέχρι να γίνουν και οι επίσημες ανακοινώσεις ενδέχεται ορισμένα GP να μεταδίδονται μαγνητοσκοπημένα αν και το πολύ μεγάλο ποσοστό θα το παρακολουθήσουμε ζωντανά από την συχνότητα της ΕΡΤ.

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για τρίωρη εκπομπή με παρουσιαστή τον Νίκο Κορόβηλα, γνωστό από τις μεταδόσεις του στο WRC στην κρατική τηλεόραση. Φιλοξενούμενοι σε κάθε εκπομπή θα είναι από τον χώρο των αγώνων ή του ειδικού Τύπου. Για περισσότερα από 15 χρόνια την μετάδοση του πρωταθλήματος της F1 είχε ο ραδιοτηλεοπτικός σταθμός Alpha και για μια χρονιά ο ANT1.

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

Ένα σχόλιο

  1. Προσωπικά δεν με χαλάει που θα παίζει η F1 αρκει να την βλέπω τσάμπα. Οτι παει στην ΕΡΤ παντως σημαινει πως ο Πουρναρακης τελος;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!