NEA

Lamborghini, η Veneno των τριών εκατομμυρίων ευρώ!

Lamborghini-Veneno-Geneva (9)

Μέχρι να φτάσει η ώρα της πλήρους αποκάλυψης ας ρίξουμε μια ματιά σε ένα σετ φωτογραφιών που διέρρευσε πρόσφατα στο διαδίκτυο…

Σχεδιάστηκε για να εορταστεί η 50η επέτειος της Lamborghini και αν κρίνει κανείς από τις φωτογραφίες το πάρτι γενεθλίων αναμένεται τουλάχιστον «μ-εθυστικό». Η Veneno βασίζεται στην Aventador LP700-4 και αυτό που βλέπετε είναι το ένα από τα τρία κομμάτια, κάτι που συνηθίζει η ιταλική εταιρία αποδίδοντας συλλεκτική αξία. Μάλιστα, η κάθε μία Veneno θα κοστίζει κατά μέσο όρο περίπου 3,6 εκ. ευρώ (τα 3 εκ. είναι δίχως τους φόρους ανά χώρα, είπαμε να μην σας σοκάρουμε περισσότερο με τον τίτλο του άρθρου!) και θα είναι βαμμένη στα χρώματα της ιταλικής σημαίας (μία κόκκινη, μία άσπρη, μία πράσινη). H γκρί/μεταλλικής απόχρωσης Veneno που εκτίθεται στην Γενεύη θα παραμείνει στην ιδιοκτησία της Lamborghini.

Η διαφορά είναι στο διαφορετικό αμάξωμα θαρρείς και πρόκειται για μία πολεμική τετράτροχη μηχανή βγαλμένη από σενάριο επιστημονικής φαντασίας ενώ ανάλογα επανασχεδιασμένο είναι και το εσωτερικό. Κάτω από το καπό συναντάμε τον γνωστό ατμοσφαιρικό V12 6.5 με ισχύ 750 PS (από 700) με την τελική ταχύτητα να αγγίζει τα 355 km/h και τα 0-100 km/h να πετυχαίνονται σε μόλις 2,8 sec. Α, αυτό που δεν σας είπαμε είναι πως και οι τρεις Veneno είναι ήδη καπαρωμένες.

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!