NEA

Porsche, ελβετική πρεμιέρα για τη νέα 911 GT3

Porsche-991-GT3-2014-Geneva (7)

Ένα ακόμη μοντέλο «σπάει» το εμπάργκο και αποκαλύπτεται ανεπίσημα στο διαδίκτυο λίγες ώρες πριν την παγκόσμια πρεμιέρα…

Μέχρι να ανακοινωθούν και τα επίσημα στοιχεία αυτές είναι οι φωτογραφίες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο και μας δίνουν μία ισχυρή γεύση από τη νέα 911 GT3. Τόσο… ισχυρή όσο ο ατμοσφαιρικός κινητήρας 3,8 lt ο οποίος εκτιμάται πως αποδίδει 475 PS/8.250 rpm ενώ για πρώτη φορά η GT3 θα υποδεχθεί το διπλοσύμπλεκτο κιβώτιο PDK (αντί του παραδοσιακού μηχανικού) ενώ οι πωλήσεις ξεκινούν τον Αύγουστο με τιμή πώλησης από 137.303 € στην γερμανική αγορά.

Σχετικά με τις επιδόσεις τα 0-100 km/h ολοκληρώνονται σε 3,5 sec ενώ η τελική θα αγγίζει τα 315 km/h. Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες η GT3 διαφοροποιείται από τους χαμηλωμένους προφυλακτήρες, τα φουσκωμένα αεροδυναμικά σποϊλερ, τους καθρέπτες με το διπλό μπράτσο, τον πίσω διαχύτη, την κεντρική απόληξη της εξάτμισης, την αεροτομή, τις κίτρινες δαγκάνες κ.α. Στο εσωτερικό τον πρώτο λόγο έχει η επένδυση με αλκαντάρα που εναλλάσσεται με το δέρμα. Υπομονή μέχρι την πλήρη παρουσίαση της νέας GT3…

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!