NEA

Rolls Royce Wraith Coupe, η ισχυρότερη όλων!

Rolls-Royce-Wraith-2014-Geneva (13)
Αυτή είναι η ισχυρότερη Rolls παραγωγής που εξοπλίζεται με V12 κινητήρα και αποδίδει περισσότερα από 600 άλογα…

Η Wraith Coupe είναι το ισχυρότερο και ταχύτερο μοντέλο στην ιστορία της βρετανικής φίρμας. Ο V12 κινητήρας αποδίδει 625 PS και 800 Nm ροπής απογειώνοντας την Rolls -των τουλάχιστον δύο τόνων- από στάση σε 4,4 sec για τα 0-98 km/h. Βασίζεται στην Ghost αλλά σύμφωνα με τους Βρετανούς η Wraith έχει πολύ πιο δυναμικά χαρακτηριστικά. Έτσι, το μεταξόνιο της είναι κοντύτερο κατά 183 mm ενώ το μήκος κατά 130 mm φτάνοντας συνολικά τα 5,2 m.

Στο εσωτερικό τον πρώτο λόγο έχει το δέρμα και το ξύλο ενώ επικρατεί hi-tech αέρας περιλαμβάνοντας μεταξύ άλλων τελευταίας γενιάς σύστημα πλοήγησης που συνεργάζεται με το σασί. Με αυτό τον τρόπο π.χ. το κιβώτιο (της ZF με 8 σχέσεις) γνωρίζει την διαδρομή και φροντίζει π.χ. πριν την στροφή να μην ανεβάσει σχέση και να διατηρήσει την ίδια δίχως να επιβαρύνεται η κατανάλωση με συνεχείς άσκοπες αλλαγές (σχέσεων).

Στην Βρετανία θα κοστίζει περίπου 215.000 στερλίνες και οι πρώτες παραδόσεις θα ξεκινήσουν το φθινόπωρο. Και επειδή η συνάντηση με μία Rolls στους ελληνικούς δρόμους αποτελεί σπάνιο φαινόμενο απλά απολαύστε τη μέσα από τις πρώτες φωτογραφίες. Έπεται συνέχεια με νέο υλικό και βίντεο…

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!