NEA

Hyundai, ανανέωση για το ix35!

hyundai ix35 facelift 2013

Το νέο ix35 περνά από το πρώτο του facelift και υποδέχεται ένα νέο δίλιτρο κινητήρα…

Αυτή την ώρα το ανανεωμένο ix35 κάνει την παγκόσμια πρεμιέρα του στη Γενεύη με μια βελτιωμένη γκάμα κινητήρων συμπεριλαμβανομένου ενός νέου ευρωπαϊκής κατασκευής βενζινοκινητήρα 2.0 GDI (Gasoline Direct Injection) που προσφέρει ακόμα περισσότερη δύναμη (174 PS) και μεγαλύτερη οικονομία από τον δίλιτρο «Theta-II» (163 PS) τον οποίο αντικαθιστά. Επίσης, ο ανανεωμένος πετρελαιοκινητήρας «R» διαθέτει τεχνολογία φιλική προς το περιβάλλον, όπως η LP-EGR (χαμηλής πίεσης ανακύκλωση καυσαερίων) που εξασφαλίζει εκπομπές CO2 μόλις 130 gr/km.

Με σκοπό την περαιτέρω βελτίωση της ρυθμισμένης για την Ευρώπη οδικής συμπεριφοράς, το νέο ix35 εξοπλίστηκε με το τριών επιλογών σύστημα διεύθυνσης της Hyundai “FLEX STEER”. Οι οδηγοί μπορούν να επιλέξουν μια από τις επιλογές Normal, Comfort & Sport και να προσαρμόσουν τη συμπεριφορά του οχήματος ανάλογα με τις απαιτήσεις τους.

Το ix35 αναδείχθηκε το ταχύτερο σε πωλήσεις μοντέλο στην ευρωπαϊκή ιστορία της μάρκας και παραμένει εξαιρετικά δημοφιλές διαθέτοντας περισσότερα από 87,000 οχήματα το 2012. Ήταν το πρώτο μοντέλο με το οποίο παρουσιάστηκε η «χυτή γλυπτική» φόρμα της Hyundai και διατηρεί τη μορφή του σύγχρονου στυλ, συμπεριλαμβανομένης της εμπρός εξάγωνης μάσκας σήμα κατατεθέν της εταιρίας. Το μοντέλο σχεδιάστηκε και αναπτύχθηκε στο Τεχνολογικό Κέντρο της Hyundai Motor Europe στο Rüsselsheim της Γερμανίας και παράγεται στη μονάδα παραγωγής της μάρκας στο Nošovice της Τσεχία.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!