NEA

Opel, οι τιμές πώλησης του Adam

opel-vauxhall-adam-9

Η ελληνική αντιπροσωπεία ανακοίνωσε το λανσάρισμα του μικρότερου και ίσως του πιο παιχνιδιάρικου μοντέλου στην γκάμα της…

Για όσους το αυτοκίνητο πόλης δεν έχει μόνο χρηστικό χαρακτήρα αλλά και αισθητικό και για εκείνους που δίνουν βαρύτητα στο lifestyle το Adam αποτελεί ιδανική επιλογή αφού συνδυάζει τα παραπάνω στοιχεία. Η ελληνική αντιπροσωπεία ανακοίνωσε τις τιμές πώλησης οι οποίες είναι λογικές αν ληφθεί υπόψη ο πλήρης εξοπλισμός.

Οδηγούμε το Opel Adam!

Συγκεκριμένα, το Adam θα διατεθεί σε δύο εκδόσεις κινητήρων και τρία επίπεδα εξοπλισμού δίχως ελλείψεις στον τομέα της άνεσης και της ασφάλειας. Η μικρότερη έκδοση 1.2 αποδίδει 70 PS και στοιχίζει από 12.900€ ενώ η μεγαλύτερη 1.4 έχει ισχύ 100 PS και κοστίζει από 13.900€. Και οι δύο εκδόσεις είναι ατμοσφαιρικές και συνδυάζονται με κιβώτιο πέντε σχέσεων. Στον παρακάτω πίνακα φαίνεται το κόστος για την κάθε έκδοση κινητήρα ενώ εδώ υπάρχει ο αναλυτικός εξοπλισμός.

opel adam times gr

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!