NEA

Wiesmann, το γιορτάζει με GT MF4-CS!

wiesmann  GT MF4-Club Sport (7)

Η ιδέα να γιορτάζει μία εταιρία την επέτειο της με ειδική έκδοση είναι συνηθισμένη. Ωστόσο, η Wiesmann δεν είναι μια καθόλου συνηθισμένη εταιρία…

Η Wiesmann είναι μια γερμανική εταιρία που εδώ και 25 χρόνια κατασκευάζει σπορ αυτοκίνητα με βρετανικό στιλ που παραπέμπει σε Morgan/Lotus. Πάντως, η ψυχή του θηρίου είναι καθαρά γερμανική μιας και προέρχεται από την BMW M3 και όπως γίνεται αντιληπτό μιλάμε για τον V8 των 420 PS. Συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο 7 σχέσεων με διπλό συμπλέκτη και «έχει» τα 0-100 km/h σε 4,4 sec. Ζυγίζει 1.320 kg, η τελική αγγίζει τα 292 km/h ενώ οι εμπρός 19άρες ζάντες φορούν ελαστικά 245/40 και οι πίσω 275/35.

Spyker, στον αστερισμό του B6 Venator!

Το εσωτερικό είναι εντελώς σπαρτιάτικο δίχως κλιματισμό, ηχοσύστημα, GPS. Θα πρέπει να δεθείτε με τις ζώνες τριών σημείων με συντροφιά… έναν πυροσβεστήρα και τα roll bars του κλωβού ασφαλείας. Το GT MF4-CS δεν είναι ένα απλό αυτοκίνητο αφού το φυσικό του περιβάλλον δεν είναι άλλο από την πίστα. Η παραγωγή του θα περιοριστεί σε μόλις 25 κομμάτια και το καθένα είναι διαθέσιμο από 193.000 ευρώ. Στο βίντεο φαίνεται το Clubsport GT MF5.

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!