ΑΓΩΝΕΣ

GP Μαλαισίας, πρωταγωνιστής ο Φέτελ!

F1 Grand Prix of Malaysia - Practice

O νεαρός πιλότος της Red Bull ήταν πρωταγωνιστής όχι μόνο επειδή κέρδισε τον αγώνα αλλά για τον θρασύ τρόπο με τον οποίο τον κατέκτησε…

F1 Grand Prix of MalaysiaΣε έναν αγώνα με πολλά συμβάντα και ανατροπές ο άνθρωπος του αγώνα ήταν ο Σεμπάστιαν Φέτελ ο οποίος 10 γύρους πριν το τέλος του αγώνα προσπέρασε ριψοκίνδυνα τον ομόσταβλό του Μαρκ Γουέμπερ παρά τις εντολές της ομάδας του να μείνει στην 2η θέση. Ο Γερμανός μπορεί να πήρε τους 25 βαθμούς αλλά το κλίμα είναι πολύ βαρύ στην Red Bull όσο και από την μεριά του Βέμπερ. Όσο για τον Φέτελ φαίνεται πως -τουλάχιστον εκείνη την στιγμή- ήταν ενθουσιασμένος από την ένταση του αγώνα, μιας και ακόμη μετά το τέλος του αγώνα αρκέστηκε σε μια απλή συγνώμη κατά την απολογία του. Από την άλλη, εδώ μιλάμε για έναν αγώνα στον κορυφαίο θεσμό του μηχανοκίνητου αθλητισμού και ο καλύτερος/ταχύτερος και μόνο πρέπει να είναι ο νικητής, όποια και αν είναι η τακτική της ομάδας. Εσείς τι άποψη έχετε για αυτό;

F1 Grand Prix of MalaysiaΗ Red Bull έκανε το “1-2” ενώ η Mercedes-Benz το “3-4” με τον Χάμιλτον να τερματίζει στην 3η θέση και τον πειθαρχημένο –μιας και κατόπιν εντολής της ομάδας του παραχώρησε την θέση του- Ρόζμπεργκ στην 4η θέση. Την 10άδα συμπλήρωσαν με την σειρά οι Μάσα, Γκροζάν, Ραικόνεν, Χουλκενμπεργκ, Περέζ και Βέρν. Η εκκίνηση έγινε με βρεγμένο οδόστρωμα και ο Αλόνσο εγκατέλειψε τον αγώνα από την αρχή με σπασμένη πτέρυγα μετά από επαφή με το μονοθέσιο του Φέτελ. Εδώ μπορείτε να δείτε την βαθμολογία μετά το GP Μαλαισίας ενώ η F1 ταξιδεύει στην Σαγκάη για το επόμενο αγωνιστικό τριήμερο (12-12 Απριλίου). Προσεχώς θα ακολουθήσει ανάλυση του αγώνα από τον Σπύρο Πέττα!

[list type=”arrow_down”]
  • Δείτε την ανυπάκοη προσπέραση του Φέτελ στον Γουέμπερ!
[/list]

[list type=”arrow_down”]
  • Δείτε την αντίδραση της ομάδας του Φέτελ μετά την προσπέραση στον Γουέμπερ!
[/list]

[list type=”arrow_down”]
  • Ο Χάμιλτον κάνει μια… ενδιάμεση στάση στην McLaren πριν φτάσει στην ομάδα του!
[/list]

[list type=”arrow_down”]
  • Δείτε το την επαφή του Αλόνσο και την εγκατάλειψή του από τον αγώνα!
[/list]

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!