NEA

Subaru, με πρωτότυπο WRX στη Νέα Υόρκη [upd]

Subaru WRX Concept 2014 NY (1)

Στην αμερικάνική έκθεση η Subaru θα παρουσιάσει ένα πρωτότυπο υψηλών επιδόσεων στο οποίο θα βασιστεί το νέο WRX…

Την επιστροφή της στις… τετράθυρες ρίζες μοιάζει να αναζητά η Subaru η οποία αυτές τις ώρες παρουσιάζει επί αμερικανικού εδάφους το σπορ concept car που θα προετοιμάσει το έδαφος για το WRX (όπως μαρτυρά και η πινακίδα στο πίσω μέρος). Από την μεριά της ιαπωνικής εταιρίας η ανακοίνωση που έχε εκδοθεί δεν αναφέρει κάτι ουσιαστικό και αναλώνεται στην δυναμική σχεδίαση του αμαξώματος.

Πράγματι, η εμφάνιση είναι τόσο «αγωνιστική» όσο αρμόζει σε ένα μοντέλο μίας εταιρίας που καθιερώθηκε μέσα από το WRC, Εντύπωση προκαλούν οι έντονες ακμές, οι μεγάλοι τροχοί με τις 6-πίστονες φανταχτερές κίτρινες δαγκάνες, οι διπλές απολήξεις στο πίσω μέρος, ο τεράστιος αεροδυναμικός διαχύτης κ.α. Το εμπρός μέρος είναι εξίσου «πολεμικό» με την χαρακτηριστική εισαγωγή του αέρα στο καπό και τα σχιστά φωτιστικά σώματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει στο διαδίκτυο, εκτιμάται πως το Subaru παραγωγής θα το δούμε από το νέο έτος και την κίνησή του θα αναλάβει δίλιτρος boxer με ισχύ περίπου 300 PS ώστε το WRX να είναι ανταγωνιστικό απέναντι π.χ. στα Audi S3 Sedan και Mercedes-Benz CLA AMG. Φυσικά, το επερχόμενο Subaru θα είναι τετρακίνητο με το γνωστό «συμμετρικό» AWD σύστημα…

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!