NEA

Mercedes-Benz, αποκάλυψη για την ισχυρότερη CLA!

Mercedes-Benz-CLA-45-AMG-2014 (7)

Η CLA 45 AMG θα κάνει την επίσημη πρεμιέρα της την επόμενη εβδομάδα στην έκθεση της Νέας Υόρκης…

Μία μπορεί να είναι τυχαία, αλλά και δεύτερη διαρροή για ακόμη μία AMG παραείναι σύμπτωση και αυτό που μπορεί να σκεφτεί κανείς είναι πως κάποιος κάνει καλά την δουλειά του στο μάρκετινγκ διεκδικώντας προβολή… διαρκείας. Όπως και να έχει αυτή είναι η ταχύτερη CLA και μοιράζεται τα ίδια μηχανικά μέρη με την αδερφή A 45 AMG.

Έτσι, κάτω από το καπό συναντάμε τον δίλιτρο υπερτροφοδοτούμενο που αποδίδει 360 PS και μέσω αυτόματο κιβωτίου διπλού συμπλέκτη η ροπή περνά στους τέσσερις τροχούς. Τα 0-96 km/h επιτυγχάνονται σε 4,6 sec ενώ η τιμή πώλησης στην αμερικανική αγορά ξεκινούν από 50.000 δολάρια. Εδώ να υπενθυμίσουμε πως στην ελληνική αγορά η απλή CLA 180 με τους 122 PS κοστίζει περίπου τα μισά, από 27.734 ευρώ για την ακρίβεια. Με απόσυρση…

Mercedes-Benz G63 AMG 6×6, η τρέλα πάει στα βουνά!

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!