NEA

Maserati, νέα Ghibli και επίσημα!

maserati-ghibli-2013 (1)

H ιταλική φίρμα έδωσε στη δημοσιότητα τα πλήρη στοιχεία και φωτογραφίες για το πρώτο μοντέλο στην ιστορία της με κινητήρα ντίζελ…

Η νέα Ghibli θα κάνει την παγκόσμια εμφάνισή της σε μερικές μέρες στην έκθεση της Σαγκάης για να αποτελέσει τον βασικό αντίπαλο της BMW 5 και της Mercedes E-Class. Η ιταλική φίρμα έχει μεγάλες βλέψεις για το νέο της μοντέλο καθώς στοχεύει σε 50.000 πωλήσεις κάθε χρόνο από το 2015. Βασίζεται στην τροποποιημένη πλατφόρμα της μεγαλύτερης Quattroporte και κατασκευάζεται κοντά στο Τορίνο, στο πρώην εργοστάσιο του Bertone. Το αμάξωμα εκπέμπει την αίγλη της εταιρίας ενώ το εμβληματικό εμπρός μέρος είναι αυτό που ξεχωρίζει από το σχεδόν πεντάμετρο προφίλ της Ghibli.

Από τα μέσα του έτους που θα ξεκινήσει η παραγωγή η νέα Ghibli θα προσφέρεται σε δύο διπλοτούρμπινες τρίλιτρες V6 (με περίπου 330 PS και 410 PS) και για πρώτη φορά στην ιστορία της εταιρίας με επίσης τρίλιτρο turbo diesel. Αργότερα θα δούμε και κορυφαία V8 έκδοση, θα υπάρχουν πισωκίνητες ή τετρακίνητες εκδόσεις ενώ όλες οι εκδόσεις θα συνδυάζονται με το αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων της ZF. Περισσότερα προσεχώς…

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!