ΑΓΩΝΕΣ

GP Μπαχρέιν, η επιστροφή του Vettel!

82497_1_thumbnail_868x420_page1_819791

Ο Vettel σημείωσε μία σημαντική νίκη διατηρώντας την απόσταση από τον Raikkonen που ακολουθεί στην γενική κατάταξη του πρωταθλήματος…

82500_1_thumbnail_868x420_page1_819979Σε ένα GP δίχως απρόοπτα και ανατροπές ο Vettel κατάφερε να επικρατήσει και να πραγματοποιήσει δύο καλούς γύρους από την εκκίνηση για να προσπεράσει τον Nico Rosberg ο οποίος αν και είχε την pole position τερμάτισε στην 9η θέση.

Μεγάλη διάκριση για την Lotus με τους Kimi Raikkonen και Romain Grosjean να ανεβαίνουν στο βάθρο, στην 2η και 3η θέση αντίστοιχα. Επίσης, μεγάλη σύμπτωση πως και στο περσινό GP η κατάταξη στο βάθρο ήταν ακριβώς η ίδια.

H Ferrari τέθηκε εκτός συναγωνισμού από νωρίς μιας και το DRS του Alonso παρουσίασε δυσλειτουργία ενώ ο Massa είχε δύο κλαταρίσματα. Την βαθμολογούμενη 10άδα συμπλήρωσαν με την σειρά οι Paul di Resta, Lewis Hamilton, Sergio Perez, Mark Webber, Fernando Alonso, Nico Rosberg και Jenson Button. Δείτε την βαθμολογία μετά το GP Μπαχρέιν, επόμενο ραντεβού στις 10-12 Μαίου με την F1 να επιστρέφει στην Ευρώπη με το GP Ισπανίας!

F1 Grand Prix of Bahrain - Qualifying

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!