ΑΓΩΝΕΣ

Ράλι Αργεντινής, Λεμπ ο Μέγας!

rally argentina 2013 (11)

Ο εννέα φορές παγκόσμιος πρωταθλητής κατέκτησε και το ράλι Αργεντινής αφήνοντας πίσω του τους Οζιέ και Λάτβαλα…

rally argentina 2013 (15)Αυτό ίσως να ήταν το τελευταίο -χωμάτινο ράλι του μεγάλου Λεμπ στο WRC (πλέον συμμετέχει σε συγκεκριμένους αγώνες) αποδεικνύοντας και στην Αργεντινή το μεγαλείο του Γάλλου «ρέκορντ μαν» που έφτασε τις 78 νίκες. Στην Αργεντινή κέρδισε μόλις τις 2 από τις 14 ειδικές διαδρομές και οδηγώντας προσεκτικά και αλάνθαστα πέτυχε την 2η νίκη του στο φετινό παγκόσμιο πρωτάθλημα ράλι (η προηγούμενη ήταν τον Ιανουάριο στο Μόντε Κάρλο).

Ο Σεμπαστιάν Οζιέ οδήγησε συγκρατημένα αποσπώντας τους πολύτιμους βαθμούς της 2ης θέσης και συνεχίζει να ηγείται στο πρωτάθλημα των κατασκευαστών με μεγάλη διαφορά από τον εκτός συναγωνισμού Λεμπ και τον Φινλανδό Μίκο Χιρβόνεν. Μεγάλη έκπληξη ήταν η εμφάνιση του Γιάρι-Μάτι Λάτβαλα την τελευταία μέρα του αγώνα ο οποίος έκανε καλύτερο συνολικό χρόνο κλέβοντας την 3η θέση μέσα από τα χέρια ρου Νόβικοφ.

Εδώ μπορείτε να δείτε την βαθμολογία στο πρωτάθλημα οδηγών και κατασκευαστών μετά το ράλι Αργεντινής ενώ τέλος Μαΐου την τιμητική του έχει το «δικό μας» ράλι Ακρόπολις.

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!