NEAΔΙΑΦΟΡΑΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Τι οδηγεί η αστυνομία του Dubai;

dubai police cars (1)

Κανείς δεν θα σας κατηγορούσε αν το πάθος σας είναι τα αυτοκίνητα και το όνειρο σας να συλλαμβάνετε κακούς. Φυσικά, με ένα υπηρεσιακό της αστυνομίας του Dubai!

Στο Dubai υπάρχει μια μονάδα επίλεκτων αστυνομικών που δεν οδηγούν ότι και ότι! Όπως θα δείτε και στο βίντεο στην διάθεση τους έχουν ένα Chevrolet Camaro SS Coupe με 430 PS ενώ σύμφωνα με το GulfNews.com στο γκαράζ τους υπάρχει μία Aston Martin One-77, μία Bentley και μία Mercedes-Benz SLS AMG.

dubai police cars (5)Η μεγάλη πλάκα είναι πως η μονάδα αναζητούσε κάτι ακόμη πιο γρήγορο και έκανε αίτηση για νέο υπηρεσιακό. Η οποία και έγινε δεκτή για την αγορά μίας Lamborghini Aventador LP700-4 η οποία τους κόστισε περίπου $500.000. Το νέο κυκλοφόρησε μέσω twitter αλλά υπήρχε ένα πρόβλημα: δεν υπήρχε χώρος για τον παράνομο καθώς το ιταλικό supercar είναι διθέσιο.

Έτσι, στον υπηρεσιακό στόλο τάχθηκε και μία Ferrari FF με τετραθέσια διάταξη και V12 κινητήρα 660 PS. Και επειδή τα όργανα στο Dubai βαριούνται εύκολα τα υπηρεσιακά τους αυτοκίνητα φήμες λένε πως σε μερικούς μήνες «φάρος» θα μπει και σε μία Bugatti Veyron!

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!