ΑΓΩΝΕΣ

GP Ισπανίας, νικητής εντός έδρας!

O Fernando Alonso σημείωσε τη 2η νίκη του στο φετινό πρωτάθλημα στο GP της πατρίδας του…

Με σωστή τακτική και προσεκτική οδήγηση ο Fernando Alonso κατάφερε στο GP της Βαρκελώνης να επικρατήσει του Kimi Raikkonen και Felipe Massa που συμπλήρωσαν το βάθρο. Ο Ισπανός είχε καταπληκτική εκκίνηση και από την 5η θέση βρέθηκε στην 3η. Στη συνέχεια με τέσσερα pit stop έναντι των τριών που έκανε ο Raikkonen ενώ ο Massa που ακολούθησε την ίδια τακτική με τον ομόσταυλο του αρκέστηκε σε μια ικανοποιητική και άνετη επικράτηση μπροστά από το Sebastian Vettel ο οποίος τερμάτισε στην 4η θέση.

Δύσκολο απόγευμα πέρασε η Mercedes με τον Rosberg να τερματίζει στην 8η θέση και τον Hamilton στην 12η αντιμετωπίζοντας σημαντικά προβλήματα με την πρόωρη φθορά των ελαστικών. Ο Webber έκανε πολύ κακή εκκίνηση ενώ ο Vettel είχε περισσότερο το νου του στα ελαστικά του παρά στο κυνήγι για τον Alonso. Ο Ricciardo κατάφερε τελικά να μπει στην 10άδα δίχως να υποκύψει στην πίεση του Gutierrez που αναζητά τον πρώτο του βαθμό στην F1.

Αυτά έγιναν εν συντομία στην Ισπανία με την γενική βαθμολογία να βρίσκει πιο ψηλά τον Alonso (72 βαθμούς) και να διατηρείται στο κυνήγι του τίτλου πίσω από τον Raikkonen (85 βαθμούς) και τον πρωτοπόρο Vettel (89 βαθμούς). Τα πάντα μπορούν να αλλάξουν σε δύο εβδομάδες και στο απρόβλεπτο Μονακό…

GP Ισπανίας
Drivers Teams Points
1 F Alonso (ESP) Ferrari 25
2 KM Räikkönen (FIN) Lotus 18
3 F Massa (BRA) Ferrari 15
4 S Vettel (GER) Red Bull 12
5 M Webber (AUS) Red Bull 10
6 N Rosberg (GER) Mercedes 8
7 P di Resta (GBR) Force India 6
8 J Button (GBR) McLaren 4
9 S Perez (MEX) McLaren 2
10 D Ricciardo (AUS) Toro Rosso 1
11 E Gutiérrez (MEX) Sauber
12 LC Hamilton (GBR) Mercedes
13 A Sutil (GER) Force India
14 P Maldonado (VEN) Williams
15 N Hülkenberg (GER) Sauber
16 V Bottas (FIN) Williams
17 C Pic (FRA) Caterham
18 J Bianchi (FRA) Marussia
19 M Chilton (GBR) Marussia

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!