NEA

Nissan, 25.000 πωλήσεις για το Leaf!

Nissan-Leaf-25000

Παρόλο που τα πλάνα των Nissan-Renault δεν πάνε καλά στην Ευρώπη, στην αμερικανική αγορά το Leaf ξεπέρασε τις 25.000 πωλήσεις.

Σε αυτό βοηθά η εξαιρετικά χαμηλή τιμή πώλησης που διαμορφώνεται μόλις στις 18.000 δολάρια. Πέρα από τις φοροελαφρύνσεις και την πριμοδότηση της κυβέρνησης που μειώνει έως και 18% από την αρχική τιμή πώλησης, μεγάλο ρόλο παίζει το γεγονός πως το αμερικανικό Leaf συναρμολογείται στο Τέννεση (και όχι στην Ιαπωνία με αποτέλεσμα να μην θεωρείται εισαγωγή προϊόντος με έξτρα δασμούς) με όφελος λόγω της ισοτιμίας του δολαρίου έναντι του γεν. Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα leasing με 199 δολάρια το μήνα για 36 μήνες και απόκτηση του αυτοκινήτου με 1.999 δολάρια με το πέρας των τριών ετών.

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Ένα σχόλιο

  1. Μέχρι τώρα το Nissan Leaf δεν κατασκευάζονταν στην Ευρώπη και δεν ήταν επίσημα διαθέσιμο γιατί είτε θα έπρεπε να εισαχθεί απο τις Ηπα ή απο την Ιαπωνία.

    Απο τον Μάρτιο 2013 όμως ξεκίνησε η Ευρωπαϊκή παραγωγή του νέου Leaf με περισσότερες απο 100 αναβαθμίσεις στο νέο εργοστάσιο στο Sunderland της Αγγλίας.

    Έτσι τώρα υπάρχουν 3 εργοστάσια που το κατασκευάζουν. Ένα στη Smyrna του Tενεσί στις Ηπα, ένα στην Οppama της Ιαπωνίας και το νέο στο Sunderland της Αγγλίας.
    Πηγή: http://www.electric-vehiclenews.com/2013/03/nissan-leaf-goes-into-production-at.html

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!