NEA

Chevrolet, τέλη Ιουλίου έρχεται το Trax!

Chevrolet Trax

Αρχές Ιουλίου αναμένεται να προστεθεί ένας ακόμη «παίχτης» στην κατηγορία των κόμπακτ SUV με τα σήματα της Chevrolet…

Chevrolet TraxΜε τρεις κινητήρες θα ξεκινήσει σε μερικές εβδομάδες η διάθεση του Trax, του πρώτου κόμπακτ SUV της εταιρίας που θα κυκλοφορήσει σε προσθιοκίνητες και τετρακίνητες εκδόσεις. Συγκεκριμένα, η βασική έκδοση είναι η ατμοσφαιρική προσθιοκίνητη με κινητήρα 1,6 lt με απόδοση 115 PS και τιμή πώλησης από 19.470€ (τιμές με απόσυρση). Στη συνέχεια υπάρχει η τετρακίνητη υπερτροφοδοτούμενη έκδοση 1.4 Τ με 140 PS που κοστίζει από 21.940€.

Όσον αφορά στα πετρελαιοκίνητα Trax εξοπλίζονται με τον κινητήρα 1.7 D που αποδίδει 130 PS και 300 Nm με την έκδοση 2×4 να κοστίζει 25.350€ και την 4×4 από 26.500€. Όλες οι εκδόσεις Trax εξοπλίζονται με μηχανικό κιβώτιο έξι σχέσεων (με εξαίρεση την 1.6 που έχει 5άρι) ενώ θα υπάρξει και αυτόματη έκδοση με επίσης έξι σχέσεις. Υπενθυμίζεται πως το Trax μοιράζεται τα ίδια μηχανικά μέρη με το Opel Mokka.

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!