NEA

Συλλεκτική Ferrari πωλήθηκε για σχεδόν 10 εκ. ευρώ!

1953 Ferrari 340_375 MM Berlinetta Competizione sold for almost 10 milion euros (2)

Μία Ferrari 340/375 MM Berlinetta Competizione του 1953 δημοπρατήθηκε προσφάτως έναντι 9.850.000 ευρώ!

Πρόκειται για ένα από τα τρία αυτοκίνητα που αγωνίστηκαν στις 24 Ώρες του Le Mans τα 1953 το οποίο και πωλήθηκε πριν από μερικές μέρες σε δημοπρασία του RM Auctions. Το σφυρί ήχησε στο εξωφρενικό ποσό των κοντά 10 εκ. ευρώ με τον περήφανο συλλέκτη να κατάγεται από την Βρετανία και να διαθέτει στο γκαράζ του διάφορες συλλεκτικές Ferrari, όπως η θρυλική 250 GTO.

H 340/375 MM Berlinetta Competizione εξοπλίζεται με V12 κινητήρα 4,5 lt που αποδίδει 340 PS και συνεργάζεται με 4άρι μηχανικό σαζμάν. Σχεδιάστηκε από τον Pininfarina και έχει μείνει στην ιστορία ως η μοναδική εν λειτουργία Ferrari που είχε οδηγηθεί από τον παγκόσμιο πρωταθλητή Alberto Ascari, τον επίσης Ιταλό Dr. Nino Farina και τον Βρετανό Mike Hawthorn (και οι τρεις ήταν οδηγοί-θρύλοι στην F1 της δεκαετίας του 1950… και οι τρεις σκοτώθηκαν πάνω στο τιμόνι).

Ποιο είναι το ακριβότερο Toyota στον κόσμο;

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!