NEA

Nissan, ανανέωση για το Micra!

Nissan-Micra_2014_1000x1
Το New Micra αποτελεί την ανανεωμένη έκδοση του ιαπωνικού supermini και το πρόσθετο «New» προκύπτει λόγω των εκτεταμένων αλλαγών και αναβαθμίσεων…

NISSAN-NEW-MICRA-4Στο πρότυπο ενός εκτεταμένου facelift το New Micra διαθέτει ένα εντελώς καινούργιο εμπρός μέρος μιας και -εκτός από τη μάσκα που πλέον είναι σαφώς πιο χαρακτηριστική και σύμφωνη με τις πιο πρόσφατες επιλογές της Nissan- καινούργια είναι και το καπό, τα φτερά, οι προφυλακτήρες και φυσικά τα φωτιστικά σώματα. Αντίστοιχα πίσω, εκτός από τα νέα φωτιστικά με LED, έχει αλλάξει και ο προφυλακτήρας.

NISSAN-NEW-MICRA-5Στο εσωτερικό η πιο σημαντική διαφοροποίηση είναι αυτή της αναβαθμισμένης κεντρικής κονσόλας, όπως συνηθίζεται υπάρχουν νέες επενδύσεις ενώ καινούργιο είναι και το σύστημα infotainment (ανάλογα με την έκδοση εξοπλισμού). Όσον αφορά στα μηχανικά μέρη δεν υπάρχουν σημαντικές αλλαγές και κάτω από το καπό συνεχίζει ο εξαιρετικός σε κατανάλωση τρικύλινδρος των 1.200 cc με τους 80 PS.

Με την συνεργασία του carzine.gr

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!