NEA

Porsche Cayman S, με αγάπη από την Studiotorino!

Studiotorino-Moncenisio-Porsche-Cayman-S-1

Αν η Porsche Cayman S σαν φαίνεται πολύ συνηθισμένη από πλευράς εμφάνισης η καροσερία Studiotorino θυμάται τις παλιές καλές εποχές και διαθέτει ένα special αμάξωμα…

Studiotorino-Moncenisio-Porsche-Cayman-S-2Προς το παρόν υπάρχουν μόνο τα σκίτσα που βλέπετε, αλλά τον Οκτώβριο θα δούμε και το πρωτότυπο για να ακολουθήσουν ένα μήνα μετά οι πρώτες παραδόσεις (εφόσον φυσικά υπάρξουν παραγγελίες).

Ο μέγιστος αριθμός, πάντως, Moncenisio (το όνομα προέρχεται από ένα πέρασμα των Άλπεων Studiotorino-Moncenisio-Porsche-Cayman-S-3στο Piemonte που συνδέει την Ιταλία με τη Γαλλία) θα είναι 20, προκειμένου και να διατηρεί η σπανιότητα και να δικαιολογηθεί το κόστος της μετατροπής, που ανέρχεται σε 135.000 €.

Στην μετατροπή πάντως διατηρούνται όλα τα συστήματά της, το καινούργιο αμάξωμα είναι κατασκευασμένο από συνθετικά υλικά ενισχυμένα με ανθρακόνημα, ενώ οι πιο εμφανείς οπτικές διαφοροποιήσεις είναι απουσία των μικρών πίσω παραθύρων καθώς και η θέση της τάπας της βενζίνης πάνω στο εμπρός καπό.

Studiotorino-Moncenisio-Porsche-Cayman-S-4Έτσι, για την ιστορία, αν σας ενδιαφέρει η μετατροπή της Porsche Cayman S σας, μιλάμε για την τελευταία γενιά, σε Moncenisio το Studiotorino δέχεται την καταβολή των 135.00 ευρώ σε 4 δόσεις.

Με τη συνεργασία του carzine.gr

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!