NEA

Peugeot RCZ R με 260 PS από 1.600 cc!

PEUGEOT-RCZ-R-1

Tο Peugeot RCZ R, το πιο δυνατό και γρήγορο μοντέλο στην υπερ-εκατονταετή ιστορία της γαλλικής εταιρείας, θα παρουσιαστεί επίσημα ως μοντέλο παραγωγής στο Goodwood Festival of Speed.

PEUGEOT-RCZ-R-2Οπτικά το κορυφαίο RCZ θα ξεχωρίζει από λεπτομέρειες στο αμάξωμά του –μακάρι να διατηρηθεί και το ξεχωριστό μαύρο ματ χρώμα που είχε ως πρωτότυπο- καθώς και από τις ειδικής σχεδίασης ζάντες. Παράλληλα θα διαθέτει και ιδιαίτερες ρυθμίσεις για την ανάρτησή του, καθώς και μπλοκέ διαφορικό προκειμένου οι ίπποι του να περνούν πιο αποτελεσματικά στο δρόμο.

PEUGEOT-RCZ-R-3Ειδικά από τη στιγμή που είναι 260 PS, τιμή εξαιρετική αν αναλογιστεί κανείς ότι αποδίδονται από το τετρακύλινδρο 1.600 turbo της γαλλικής εταιρείας. Ακόμα πιο εντυπωσιακές ως τιμή είναι οι εκπομπές CO2 που το συνοδεύουν, καθώς παρά τις εξαιρετικές επιδόσεις του Peugeot RCZ R δεν ξεπερνούν τα 155 g/km.

Με τη συνεργασία του carzine.gr

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!