NEA

Νέες εκδόσεις και προσφορές από την Abarth!

Abarth 595 Competizione

Δύο νέες εκδόσεις προστέθηκαν πρόσφατα στην γκάμα Abarth , τα Abarth 595 και 595C που παρουσιάστηκαν το φθινόπωρο στο σαλόνι του Παρισιού…

Abarth 595 TurismoΠρόκειται για το 595 “Turismo” και το 595 “Competizione”, δυο αυθεντικά Abarth με στάνταρ διάφορες βελτιώσεις σε σχέση με τη «βασική» έκδοση Abarth 500. Στο 595 Turismo η βελτίωση αφορά τον κινητήρα, τη γεωμετρία και το σύστημα πέδησης, ενώ επιπρόσθετα υπάρχουν λεπτομέρειες τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό μέρος.

Στο Abarth 595 Competizione, η βελτίωση είναι εμπνευσμένη από τον κόσμο των αγώνων και αφορά επίσης στο σύστημα εξάτμισης, με την εξάτμιση “Record Monza” να είναι στάνταρ, και τα σπορ καθίσματα “Abarth Corse by Sabelt”. Και στις δύο περιπτώσεις ο κινητήρας είναι ο 1.4 Turbo T-Jet, η ισχύς του οποίου έχει αυξηθεί στους 160 ίππους χάρη στο κιτ βελτίωσης. Η τελική τους ταχύτητα είναι 211 χλμ./ώρα ενώ η επιτάχυνση από 0 ως τα 100 χλμ./ώρα γίνεται σε μόλις 7,4 δευτερόλεπτα.

Abarth Punto Supersport και ScorpioneΟι νέες προωθητικές ενέργειές της για το μήνα Ιούνιο περιλαμβάνουν έκπτωση 1.800 για το Abarth Punto Supersport των 180 ίππων, ενώ για το Abarth 500 προσφέρονται δύο νέες εναλλακτικές λύσεις επιπλέον της υπάρχουσας έκπτωσης των 1000 ευρώ για το Abarth 500/595.

Η πρώτη αφορά την αγορά του 500C στην τιμή του 500, με όφελος 1900 ευρώ, και η δεύτερη την προσφορά δωρεάν του αυτόματου κιβωτίου “Competizione” αντί για το στάνταρ χειροκίνητο, με όφελος για τον πελάτη 1.400 ευρώ. Για όλα τα μοντέλα της Abarth προσφέρεται χρηματοδότηση μέσω FGA Bank, με 5,25% ετήσιο ονομαστικό επιτόκιο (πλέον εισφοράς 0,6%), προκαταβολή από 0% και διάρκεια έως 72 μήνες.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!