NEA

Μοιραίο ατύχημα στο Le Mans!

Allan Simonsen died at Le Mans

Ο Άλαν Σίμονσεν έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια των 24 ωρών του Le Mans όταν στον τέταρτο γύρο βγήκε εκτός πίστας, χτυπώντας με δύναμη πάνω στις μπαριέρες.

Για ακόμη μία φορά ο μηχανοκίνητος αθλητισμός βυθίστηκε στο πένθος μετά τον θάνατο του Άλαν Σίμονσεν κατά τη διάρκεια των 24 ωρών του Le Mans. Ο άτυχος 34χρονος οδηγός, ο οποίος συμμετείχε για έβδομη φορά στο συγκεκριμένο αγώνα, λίγους γύρους μετά την εκκίνηση έχασε τον έλεγχο της Aston Martin με αποτέλεσμα να χτυπήσει στις μπαριέρες με υψηλή ταχύτητα. Ο Σίμονσεν μεταφέρθηκε άμεσα στο ιατρικό κέντρο της πίστας όπου και υπέκυψε στα τραύματά του.

«Στον τέταρτο γύρο του αγώνα η Aston Martin του Άλαν Σίμονσεν βγήκε εκτός πίστας με υψηλή ταχύτητα στην στροφή “Tertre Rouge”. Ο οδηγός αμέσως δέχτηκε τη φροντίδα των γιατρών της πίστας και ενώ βρίσκονταν σε σοβαρή κατάσταση μεταφέρθηκε στο ιατρικό κέντρο της πίστας, όπου και πέθανε», ανέφερε η ανακοίνωση της διοργανώτριας αρχής του Le Mans. Περαιτέρω ανακοινώσεις δεν θα γίνουν μέχρι να διευκρινιστούν οι αιτίες του δυστυχήματος (το ατύχημα είναι στο 9:07 χρονικό σημείο του βίντεο).

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!