NEA

Νάτο και το VW Golf Variant!

VW-Golf-Variant-2013 (4)

H γκάμα του Golf εμπλουτίζεται με την οικογενειακή στέισον έκδοση που προσφέρει 605 lt για τις αποσκευές!

VW-Golf-Variant-2013 (3)Η μακρύτερη και πιο πρακτική εκδοχή του νέου Golf ξεκινά στις επόμενες μέρες την εμπορική της πορεία. Τα σημαντικότερα σημεία που διαφοροποιούν το νέο Golf Variant είναι το σχεδόν 310 mm μακρύτερο προφίλ που φτάνει συνολικά τα 4560 mm και φυσικά το μεγαλύτερο πορτμπαγκάζ.

VW-Golf-Variant-2013 (2)Από κει και πέρα οι σχεδιαστές της Volkswagen κατόρθωσαν να ενσωματώσουν όμορφα τον επιπλέον πίσω όγκο, ενώ έδωσαν ιδιαίτερη έμφαση στην πρακτικότητα. Έτσι η 5η πόρτα όχι μόνο ανοίγει διάπλατα αλλά αποκαλύπτει και ένα πραγματικά τεράστιο χώρο φόρτωσης, με χωρητικότητα τουλάχιστον 605 lt, που συνδυάζονται και με χαμηλό κατώφλι (με αναδιπλωμένα τα πίσω καθίσματα υπάρχουν συνολικά 1.620 lt)

VW-Golf-Variant-2013 (1)Το VW Golf Variant θα ξεκινήσει με τον 1.2 TSI των 105 PS (με μέση κατανάλωση 5,0 lt/100 km). Τη γκάμα των βενζινοκινητήρων συμπληρώνουν οι μεγαλύτεροι 1.4 TSI με 122 και 140 PS, ενώ από τους diesel αρχικά διαθέσιμος θα είναι ο 1.6 TDI με 105 PS και μέση κατανάλωση 3,9 lt/100 km. Αργότερα θα προστεθεί στη γκάμα του VW Golf Variant τόσο ο 1.2 TSI με 85 PS όσο και ο πετρελαιοκινητήρας 2.0 TDI με 150 PS.

Με τη συνεργασία του carzine.gr

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!