NEA

Citroen C4 Picasso και σε Grand!

Citroen-Grand-C4-Picasso-2013 (15)

Στην δημοσιότητα δόθηκαν τα πλήρη στοιχεία για την αναμενόμενη Grand εκδοχή του νέου C4 Picasso…

Βασίζεται στην καινούργια πλατφόρμα EMP2 όπως και το 5-θέσιο C4 Picasso και όπως θα μαντέψατε το μήκους 4,58 m Gran C4 Picasso είναι 7-θέσιο. Αξιοσημείωτο είναι πως το μήκος του αμαξώματος είναι ίδιο και για τις δύο εκδοχές και η ειδοποιός διαφορά έχει να κάνει με την αύξηση του μεταξονίου στα 2,84 μέτρα (αύξηση κατά 11 cm) ώστε να χωρέσει η 3η σειρά καθισμάτων. Ο χώρος αποσκευών στην 5-θέσια διάταξη και με τη μεσαία σειρά στην κανονική της θέση φτάνει τα 645 lt ενώ αυξάνεται στα 700 όταν όλη η συρόμενη σειρά μετατοπιστεί προς τα εμπρός.

Η γκάμα των κινητήρων είναι κοινή με το απλό 5-θέσιο C4 Picasso με το μεγαλύτερο βάρος να πέφτει στους ντίζελ όπως είναι ο e-HDi 115 ή ο e-HDi 90 (και οι δύο εκδόσεις με 1.600άρη τούρμπο ντίζελ) με την τελευταία να εκπέμπει 98 g/km CO2 στην έκδοση με το αυτοματοποιημένο κιβώτιο ταχυτήτων. Ατραξιόν αποτελεί η έκδοση BlueHDi 150 με σύστημα SRC που μειώνει τα NOx και πληρεί το Euro 6 με εκπομπή 110 g/km CO2.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!